Ο Γιώργος εξαφανίστηκε στην Αλόννησο πριν δύο χρόνια - Ακόμα αγνοείται

Η εμπλοκή με ψαράδες και η κρίση πανικού

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τις 30 Αυγούστου του 2016, όταν ο Γιώργος με την σύντροφό του Κωνσταντίνα άφησαν για λίγο τις Βρυξέλλες, όπου έμεναν, και ήρθαν στην Αλόννησο για ολιγοήμερες διακοπές.

Αυτό που θα επακολουθούσε όμως κανείς δεν το φανταζόταν.Ο νεαρός άνδρας βγήκε για μια βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ. Έκτοτε αγνοείται και δεν έχει δώσει το παραμικρό σημείο ζωής, με τη μητέρα του να είναι πλέον πεπεισμένη πως το παιδί της δε ζει πια.

Αλόννησος εξαφάνιση Γιώργου

Δύο χρόνια μετά, η κυρία Ματούλα ζητά να έρθει στο φως η αλήθεια για τις συνθήκες θανάτου του γιου της. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση, είναι δυο ψαράδες, οι οποίοι το μοιραίο βράδυ ενεπλάκησαν με τον Γιώργο.

Εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο: «Τη μέρα που χάθηκε ο Γιώργος τον έψαχνα 8 ώρες στο πλοίο»

Θρίλερ με εξαφάνιση 30χρονου: Χάθηκε μυστηριωδώς στα σκοτεινά νερά της Αλοννήσου

Εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο: Η κοπέλα του περιγράφει τις τελευταίες στιγμές που τον είδε ζωντανό

Αλόννησος εξαφάνιση Γιώργου

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

Tο πρώτο βράδυ της άφιξής του στο νησί, ο Γιώργος ήταν στο δωμάτιο με τη φίλη του. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε δυσφορία. Έτσι θέλησε να βγει έξω ώστε να πάρει λίγο αέρα, να περπατήσει μόνος του και να ανασάνει.

Ο δρόμος τον έβγαλε στο λιμανάκι της Βότσης. Εκεί, συνέβη ένα επεισόδιο με δυο ψαράδες, οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές ότι ο 30χρονος άνδρας ενεπλάκη μαζί τους.

Αλόννησος εξαφάνιση Γιώργου

Ήταν οι άνθρωποι που τον αντίκρισαν για τελευταία φορά. Μετά από αυτό το επεισόδιο τον είδαν να κολυμπά και να φεύγει το βράδυ από τη μπούκα του λιμανιού.

Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού.

Όπως υποστήριξε, όταν άργησε να επιστρέψει , η φίλη του Κωνσταντίνα ανησύχησε και κατέβηκε να τον ψάξει. 

Αλόννησος εξαφάνιση Γιώργου

«Τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία. Λείπει ένα παπούτσι του και το πορτοφόλι του» δηλώνει η μητέρα του.

Η ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ

«Πριν τρία-τέσσερα χρόνια είχε πάθει κρίση πανικού. Είχαμε τρέξει στους γιατρούς. Έπαιρνε κάποια αγωγή. Όσο καιρό ήταν με την κοπέλα του, εδώ και δυο χρόνια, η Κωνσταντίνα υποστηρίζει ότι δεν είχε δείξει τίποτα. Αν έκρυβε κάτι μέσα του και δεν το έδειχνε, δεν το ξέρω» δήλωσε η μητέρα του Γιώργου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μετά την εξαφάνισή του, η μητέρα του και οι φίλοι του «χτένισαν» το νησί για να τον βρουν. Έμειναν 20 μέρες στην Αλόννησο αλλά άκρη δεν έβγαλαν:

«Δεν είδε κανείς, ή δε θέλει να πει ότι είδε. Δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ήμουν 20 μέρες εδώ πέρα, όλοι οι φίλοι του ήταν εδώ για να βοηθήσουν αλλά δεν τον βρήκαμε ποτέ», τόνισε η μητέρα του.

Αλόννησος εξαφάνιση Γιώργου

Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΨΑΡΑΔΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού, ο ένας εκ των δυο ψαράδων, το βράδυ που έγινε το επεισόδιο, είχε μαζί και το ένα του παιδί. Για τον λόγο αυτό διατάχθηκε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη,  που θα εισφέρει πολύ σημαντικά στοιχεία στη διαδικασία στο ακροατήριο καθώς φαίνεται να μην κολλάει το παζλ και το παιδί δε μπορεί να δικαιολογήσει πώς γνωρίζει κάποια περιστατικά.

Αλόννησος εξαφάνιση Γιώργου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top