Εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο: Η κοπέλα του περιγράφει τις τελευταίες στιγμές που τον είδε ζωντανό

«Δεν μιλούσε. Ήταν στεναχωρημένος»

Πρόσωπα- κλειδιά στην εξαφάνιση του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, φαίνεται πως είναι δυο ψαράδες με τους οποίους διαπληκτίστηκε το μοιραίο βράδυ στην Αλόννησο. Η κοπέλα του αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις τελευταίες του στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με εξαφάνιση 38χρονου: Χάθηκε μυστηριωδώς στα σκοτεινά νερά της Αλοννήσου

Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του 30χρονου Γιώργου ζητά εξηγήσεις. Από τον Αύγουστο του 2016 έχει να δει το γιο της. Η ίδια θλίψη φωλιάζει και στην καρδιά της Κωνσταντίνας Καραμέρη, της κοπέλας του Γιώργου. Μαζί είχαν πάει τότε στην Αλόννησο για διακοπές.

«Το ότι περνάει ο καιρός δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε το Γιώργο. Αυτό δεν θα γίνει κι ας περάσουν 30 χρόνια», λέει η Κωνσταντίνα.

Την ημέρα της εξαφάνισης, μας λέει, ο Γιώργος είχε περίεργη συμπεριφορά: «Δεν μιλούσε. Ήταν στεναχωρημένος. Πήγαμε στο ξενοδοχείο. ξαφνικά μου λέει θέλω να βγω να πάρω αέρα. Πάρε το  χρόνο σου του είπα. Έφυγε. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

Συζούσαν στις Βρυξέλλες σχεδόν δυο χρόνια. Νέα, ερωτευμένα παιδιά, με όνειρα κι όρεξη για τη ζωή. Σε μια νύχτα όμως όλα άλλαξαν.

«Ήμουν σοκαρισμένη, δεν πίστευα ότι μιλάμε για το Γιώργο. Δεν είχε προηγηθεί κα΄τι προν εξαφανιστεί, αλλά είχε αλλάξει το πρόσωπό του».

Το μοιραίο βράδυ, δυο ερασιτέχνες ψαράδες είπαν ότι είδαν τον Γιώργο να προσπαθεί να ανέβει σε ένα ξένο σκάφος. Διαπληκτίστηκαν μαζί του. Εκείνος, σύμφωνα με την κατάθεσή τους, προσπάθησε να ανέβει στο φουσκωτό τους. Φοβήθηκαν, είπαν, και τον απώθησαν στη θάλασσα.

Οι αρχές θεωρούν τους δυο ψαράδες πρόσωπα- κλειδιά της υπόθεσης.  Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εις βάρος τους. Και η οικογένεια του Γιώργου όμως, οι φίλοι του, οι δικοί του άνθρωποι πιστεύουν πως είναι ύποπτοι. 

«Όλα είναι πιθανά. Οι ανακριτές θα ρίξουν φως. Όταν όμως είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν αυτοί οι ψαράδες και δεν έχουμε δει τον άνθρωπο ούτε ζωντανό ούτε έναν άνθρωπο ξεβρασμένο, τίποτα.. όλα μπορεί να παίζουν, δολοφονία ή αυτοκτονία.Απλώς στο ένα το έχει επιλέξει ο ίδιος, στην άλλη περίπτωση... όχι», λέει η φίλη του.

Οι φίλοι του Γιώργου κάνουν έκκληση μέσω του Star σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει είτε με τη σελίδα τους στο Facebook "Help us find Yiorgos" είτε καλώντας στο σταθμό μας στα τηλέφωνα: 2111891440 και 2111891000

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top