Θρίλερ με εξαφάνιση 30χρονου: Χάθηκε μυστηριωδώς στα σκοτεινά νερά της Αλοννήσου

Δίωξη ασκήθηκε στα δύο τελευταία άτομα που τον είδαν

Συγκινεί το δράμα που ζει η μητέρα του Γιώργου Καραμηχαηλίδη. Ο νεαρός εξαφανίστηκε στην Αλόννησο. Πέρασαν 18 μήνες μέχρι οι Εισαγγελικές Αρχές να ασκήσουν δίωξη σε βάρος δύο ατόμων που τον άφησαν αβοήθητο στη θάλασσα.

Η φωνή της μάνας ραγίζει όταν σκέφτεται το παιδί της. Ο Γιώργος, 30 ετών, χάθηκε τον Αύγουστο του 2016 στα νερά της Αλοννήσου.

Είχε πάει στο νησί για διακοπές  με το κορίτσι του. Δεν ένοιωθε καλά όμως από το πρωί και βγήκε το βράδυ μια βόλτα μόνος του. Δεν γύρισε ποτέ.

«Ήταν σε μια σύγχυση. ένοιωθε πίεση, που πήγε στις Βρυξέλλες και όλο αυτό, η ταλαιπωρία, του βγήκε; Δεν μπορώ να ξέρω», λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του.

Συγγενείς και φίλοι όργωσαν το νησί τις απόμενες εβδομάδες. Βρέθηκαν μόνο ο σάκος και τα ρούχα του.

18 μήνες μετά, η Εισαγγελία Βόλου άσκησε  δίωξη σε βάρος των δύο τελευταίων ατόμων που είπαν ότι είδαν τον Γιώργο. Οι δύο ερασιτέχνες ψαράδες, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσαν, είπαν ότι ο Γιώργος το μοιραίο βράδυ ανέβηκε σε ένα ξένο σκάφος. Εκείνοι διαπληκτίστηκαν μαζί του, τότε ο Γιώργος βούτηξε στη θάλασσα, κολύμπησε προς το μέρος τους και προσπάθησε να αρπαχτεί από το φουσκωτό τους. Εκείνοι όμως φοβήθηκαν, είπαν και τον απώθησαν στη θάλασσα.

Οι φίλοι του Γιώργου κάνουν έκκληση  μέσω των social media ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top