Έκκληση της μάνας στο STAR να βρεθεί ο ασυνείδητος στην Αγ.Μελετίου

Ο οδηγός εγκατέλειψε την 23χρονη κόρη της και τον φίλο της μετά από τροχαίο

Οι οικογένειες των δύο παιδιών που έσβησαν αβοήθητοι στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση στην Αγίου Μελετίου  ξεσπούν στο STAR και ζητούν απεγνωσμένα να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε και εγκατέλειψε το νεαρό ζευγάρι. Η μάνα της 23χρονης κάνει έκκληση μέσω του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR.

Το ξημέρωμα της Κυριακής της έχει στοιχειώσει το μυαλό. Κάθε μέρα έρχεται και ξαναέρχεται στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή η μονάκριβη κόρη της μαζί με τον 26χρονο φίλο της. Ψάχνουν απαντήσεις , τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ της σφοδρής σύγκρουσης. 

Να βρεθεί ο δράστης που χτύπησε το νεαρό ζευγάρι, ζητά η οικογένεια

«ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ»

«Θέλουμε να ξέρουμε ποιος είναι  δράστης , ποιος σκότωσε την κόρη μας! Για μένα αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καρδιά! Μου κάνει εντύπωση.Πώς μπορεί να κοιμάται, πώς μπορεί να κοιτάζει τον καθρέφτη; Ούτε καν σταμάτησε, ούτε καν πήρε τηλέφωνο, άφησε να πεθάνουν αυτά τα δύο παιδιά» λέει η μάνα της Βερόνικας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Όλοι εκείνον ψάχνουν...τον  ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε τον Σοκόλ και τη Βερόνικα. Αυτόπτης μάρτυρας συγκράτησε έναν αριθμό πινακίδας, δε φαίνεται όμως να προκύπτει εμπλοκή με το τραγικό δυστύχημα.

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΌΣΟΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

«Όποιος είδε κάτι να καταθέσει τον αριθμό της πινακίδας , αύριο μπορεί να είναι στο δικό μου παιδί ή στο δικό σου. Ήταν πιωμένος αυτός ; Ποιος ξέρει» λέει κολλητός του 26χρονου.

Οι κολλητοί του συγκλονισμένοι αποκαλύπτουν στο STAR ότι ο Σοκόλ σε λίγες μέρες θα πουλούσε τη μηχανή , αυτή που κόστισε τη ζωή σε εκείνον και την κοπέλα του.

«Μέχρι εχθές δεν το πίστευε κανείς μας, λέγαμε τον έχει πάρει ο ύπνος... Η μητέρα του είναι χάλια. Ήταν μοναχογιός» προσθέτει ο κολλητός του.

Ήταν αγαπημένοι και αχώριστοι. Ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να τους χωρίσει. Φύγανε μαζί για το τελευταίο τους ταξίδι.
Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία από το σημείο και εξετάζουν καρέ καρέ όλες τις κάμερες ασφαλείας από την περιοχή ώστε να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ασυνείδητο οδηγό που άφησε αιμόφυρτα τα δυο παιδιά στην άσφαλτο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top