Όταν η 21χρονη που κρεμάστηκε με τα κορδόνια της μιλούσε στο STAR

Χαμένη μέσα στη θλίψη της φαίνεται πως ήταν η νεαρή κοπέλα

Χαμένη μέσα στη θλίψη της φαίνεται πως ήταν η νεαρή κοπέλα η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της  μέσα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος  Πεντέλης χρησιμοποιώντας τα κορδόνια των παπουτσιών της. Λίγους μήνες πριν είχε μιλήσει στο STAR για το άντρο τω ναρκωτικών.

«Καταστροφή . Εκεί μέσα είναι ο θάνατος και εδώ έξω είναι η ζωή. Το φθηνότερο ναρκωτικό είναι η σισα.Το πουλανε 4 -5 ευρώ», είχε δηλώσει στην κάμερα του STAR.

H νεαρή κοπέλα ήθελε να άλλαξουν όλα στη ζωή της προς το καλύτερο. Το τελευταίο γράμμα στη μητέρα της είναι χαρακτηριστικό.

«Μου λείπεις. Να είσαι δυνατή, να με περιμένεις να βγω, να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να είμαστε πάλι καλά και να φτιάξουμε το σπίτι μας. θα παλέψω να αποκτήσω, θα προσπαθήσω να γίνω αυτό που ο μπαμπάς ονειρευόταν. Τίποτα δεν τελείωσέ ακόμα.  Λένε αν μπεις στην φυλακή χειρότερος βγαίνεις… προσπαθώ να βγω καλύτερη !»

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ STAR ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ 

«Δεν είμαι καλά. Δεν μπορώ ούτε να σταθώ αυτήν τη στιγμή. Δεν είμαι καλά , δεν είμαι καλά, δεν μπορώ. Με πήραν απο την αστυνομία».

Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ 

Οι περισσότερες αναρτήσεις της άτυχης κοπέλας αναφέρονται στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. "Μου λείπεις " του έγραφε. 

Να σημειωθεί ότι  η έρευνα  για το πώς βρέθηκαν τα κορδόνια στην κατοχή της κοπέλας μέσα στο κρατητήριο, είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα είναι πιθανό να υπάρξουν και κυρώσεις.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top