Στους 97 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Κατέληξε άνδρας που νοσηλευόταν στο Θριάσιο - Ένα παιδί ακόμη στο Παίδων

Πρώτη δημοσίευση 11:07

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων, σχεδόν ένα μήνα μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική μέχρι στιγμής ανέρχεται στους 97». 

Όπως σημειώνεται, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 83 ενώ από τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 14 άτομα.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές, κατά την εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι που πραγματοποιήσαν οι κάτοικοι, το απόγευμα του Σαββάτου 25/8.

Μάτι: Συγκίνηση στην εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς

Ζερεφός:Από τον Νοέμβριο κατάλληλο το Μάτι για διαμονή- Τώρα μόνο με μάσκα

Συγκλονιστικές εικόνες από το Μάτι – Πώς φαίνεται από ψηλά

Νέο βίντεο από τη φωτιά στο Μάτι

Το 97ο θύμα που κατέληξε χθες Κυριακή,  είναι άνδρας 6 ετών που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Θριάσιου Νοσοκομείου (Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων).

Αυτή τη στιγμή, 25 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 2 είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ (Στις ΜΕΘ είναι συνολικά 4). Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με ενημέρωση από του Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top