Ξάνθη: Σκότωσε τον κουμπάρο του και αυτοκτόνησε -Είχαν οικονομικές διαφορές

Η βαλλιστική «μίλησε»

Πρώτη δημοσίευση: 13:59

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στη δολοφονία του ασφαλιστή στην Ξάνθη και την αυτοκτονία του κουμπάρου του, καθώς όπως αποδεικνύεται από τη βαλλιστική εξέταση, ο αυτόχειρας δολοφόνησε τον κουμπάρο του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. Νεότερες πληροφορίες μιλούν για οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών, σχετικές με διαδικτυακό τζόγο.

Μυστήριο στην Ξάνθη: Αυτοκτόνησε ο κουμπάρος του ασφαλιστή που δολοφονήθηκε

To αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης δείχνει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και στα δύο περιστατικά είναι το ίδιο, αποκαλύπτοντας μια απίστευτη τραγωδία. 

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη, όταν βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο γραφείο του ο 55χρονος ασφαλιστής με μια σφαίρα στην καρδιά. 

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και γνωστός επιχειρηματίας με οπτικά στην Ξάνθη , ο οποίος έβαλε  τέλος στη ζωή του με όπλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν κουμπάρος του δολοφονημένου ασφαλιστή. 

Οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για να δουν αν συνδέονται οι δύο υποθέσεις, είχαν συλλέξει αρκετά στοιχεία και τελικά το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης επιβεβαίωσε τις υποψίες τους, αφού όπως αποδείχθηκε το 22άρι πιστόλι που αφαίρεσε τη ζωή από τον ασφαλιστή, ήταν το ίδιο όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top