Ακύρωσε την παράσταση «Αντιγόνη» ο Ψινάκης-Τα έσοδα ήταν για πυρόπληκτους

Έντονη αντίδραση από τον Σταμάτη Κραουνάκη

Ψινάκης παράσταση "Αντιγόνη"

Την απόφαση να ακυρώσει την παράσταση «Αντιγόνη» έλαβε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, έλαβε αυτή την απόφαση λόγω πένθους όπως είπε, μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Τα έσοδα από την προγραμματισμένη για απόψε παράσταση θα πήγαιναν στους πυρόπληκτους.

Με ανακοίνωσή της, η σελίδα στο Facebook ανέφερε:

«Σήμερα 2/8/2018, ημέρα Πέμπτη, η παράσταση "Αντιγόνη του Σοφοκλή" που θα λάμβανε χώρα στη Νέα Μάκρη και που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν προς ενίσχυση των πυροπαθών, ακυρώνεται κατόπιν απόφασης του δημάρχου κυρίου Ψινάκη, με αιτιολογία το πένθος».

Η ΕΝΤΟΝΗ ΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης κατήγγειλε πως πήρε τηλέφωνο τον Ηλία Ψινάκη αλλά δεν του το σήκωσε, σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία»:

«Λοιπόν, Ομοθυμαδόν συντελεστές και παραγωγός αποφασίσαμε η σημερινή παράσταση της “Αντιγόνης” στη Νέα Μάκρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί. Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης... Λόγω πένθους είπε... Και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε... Ακυρώνεται λοιπόν η σημερινή για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη. Τον έψαξα στα τηλέφωνα και δεν έβγαινε... Κρίμα. Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία”» έγραψε χαρακτηριστικά ο μουσικοσυνθέτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top