Στην Καλαμπάκα η κηδεία του σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη

Ξεκληρίστηκε με την οικογένειά του μετά τη φονική πυρκαγιά

Το video που είχε ανεβάσει ο Παναγιώτης Κοκκινίδης λίγο πριν ξεκληριστεί με την οικογένειά του

 

Στην Καλαμπάκα θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια του Παναγιώτη Κοκκινίδη.

Ο σεφ πέθανε μαζί με τη γυναίκα του, τα δυο τους παιδιά και τη μητέρα του στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Κοκκινίδη ήταν μεταξύ των 26 ανθρώπων που παγιδεύτηκαν στο οικόπεδο της φρίκης με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ Η ΚΗΔΕΙΑ

Την  Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 12 μ, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας, θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία των Παναγιώτη Κοκκινίδη, Κασσιανής (Άννυ) Σπανού, Γεωργίου και Δημήτρη Κοκκινίδη και Πιπίνας Κοκκινίδη. 

Επιθυμία των συγγενών της οικογένειας την οποία και απευθύνουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι να απέχουν αυτά από οιαδήποτε κάλυψη της τελετής, σεβόμενα το πένθος τους.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: «ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ»

Λίγο πριν ξεκληριστεί με την οικογένειά του στις φλόγες, ο Παναγιώτης Κοκκινίδης ενημέρωνε μέσω facebook τους διαδικτυακούς του φίλους για την πύρινη λαίλαπα, ανεβάζοντας video από τη φωτιά.

Μάλιστα είχε ανεβάσει και ένα προφητικό μήνυμα:

«Αν δεν γίνει ένα θαύμα, θα καεί πολύς κόσμος» είχε γράψει.

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ»

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. 

Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα...

Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης. 

Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του. 

Καλό παράδεισο Παναγιώτη.... τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου....» ήταν το μήνυμα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top