Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι - Πού μπορείτε να δηλώσετε ότι τους ψάχνετε

Με φωτογραφίες στα χέρια αναζητούν τους οικείους τους

Πρώτη δημοσίευση 17:10

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR

Με φωτογραφίες στα χέρια, μέσω των ΜΜΕ και με όποιον τρόπο μπορούν αναζητούν συγγενείς και φίλοι, τους αγνοούμενους μετά τη πολύνεκρη φωτιά στην ανατολική Αττική. 

Υπενθυμίζεται ότι το STAR είναι στη διάθεση του κοινού και όποιος αναζητά τους δικούς του μπορεί να επικοινωνεί στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2111891475 και 2111891544.

Δηλώσεις αγνοούμενων στο 199

Συγγενείς αγνοουμένων έχουν δηλώσει τα ονόματα των ανθρώπων τους στον Δήμο Ραφήνας, στο Λιμεναρχείο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και στον Ερυθρό Σταυρό, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί μέχρι στιγμής επίσημη λίστα.

Αγνοείται από την περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι η Στυλιανή Χριστοφίδου, ετών 58.

Την αναζητούν οι κόρες της. Όποιος έχει κάποια πληροφορία ας επικοινωνήσει στο facebook: Τeny Nikolaou και Nagia Nikolaou.

  

Πλατφόρμα καταγραφής αγνοουμένων "missingpeople"

Στην ανοιχτή βάση δεδομένων αγνοουμένων " https://missingpeople.audax.gr/", πρόκειται για μια πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί με ιδιωτική πρωτοβουλία, μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας υπήρχαν περισσότεροι από 30 αγνοούμενοι.

Παρακαλείται ο κόσμος που καταχωρεί ονόματα και φωτογραφίες στην πλατφόρμα αγνοουμένων, να δείξει σεβασμό απέναντι στην εθνική τραγωδία, καθώς καταχωρήθηκαν πρόσωπα που ποτέ δε δηλώθηκαν ως αγνοούμενα από τις οικογένειες τους, ούτε είχαν καμία σχέση με τις πληγείσες περιοχές της ανατολικής Αττικής. 

Λάθος συναγερμός για την πρώτη αγνοούμενη από την περιοχή της Κινέτας 

Όπως μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR, σε διαδικτυακή πλατφόρμα με αγνοούμενους, προστέθηκε και η πρώτη αγνοούμενη από την περιοχή της Κινέτας. Πρόκειται για τη Μαρία Πόζα, η οποία βρισκόταν στον οικισμό Γαλήνη. Ωστόσο, ο πατέρας της κοπέλας επικοινώνησε με το STAR και επεσήμανε ότι η κοπέλα είναι καλά και δεν υπήρξε ποτέ αγνοούμενη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top