Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών

«Δεν συνελήφθη ο cameraman της οργάνωσης»

Το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης μελών του στο υπουργείο Εξωτερικών την Κυριακή, έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας, για να διαψεύσεις τις πληροφορίες που ήθελαν να έχει συλληφθεί ο «cameraman» της οργάνωσης. 

«Ενημερωθήκαμε από διάφορες ιστοσελίδες ότι "προσήχθη ο κάμεραμαν του Ρουβίκωνα". Για να τελειώνει αυτή η γελοιότητα παραθέτουμε το βίντεο από τη δράση της συλλογικότητας ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο να τελειώσει η ταλαιπωρία του άσχετου (με την ομάδα) που τραβολογάνε στη ΓΑΔΑ», αναφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής οχτώ με δέκα μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση εναντίον του υπουργείου Εξωτερικών. Οι δράστες πέταξαν μπογιές κι έριξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης. 

Πηγές του υπουργείου Εξωτερικών καταδίκασαν την επίθεση επισημαίνοντας ότι  «πρωτοφανείς επιθέσεις σαν αυτήν με στόχο να πλήξουν την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της χώρας δεν προσιδιάζουν ούτε σε αριστερούς ούτε σε πατριώτες και είναι αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής που εντάσσεται βολικά στα σχέδια τρίτων».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top