Με κάθε μέσο φεύγουν οι εκδρομείς του Ιουλίου

Μεγάλη η κίνηση του weekend σε λιμάνια και ΚΤΕΛ

Με κάθε μέσο φεύγουν οι εκδρομείς του Ιουλίου αλλά και χιλιάδες τουρίστες απο την Αθήνα για τα νησιά του Αιγαίου. Tα πλοία αναχωρούν με μεγάλη πληρότητα,  ενώ γεμάτα φεύγουν και τα υπεραστικά λεωφορεία κυρίως για Πελοπόννησο ...

Η μεγάλη αναχώρηση του Ιουλίου  βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη. Άλλοι για μακριά και για  οικογενειακές διακοπές και άλλοι για πιο μακριά…

ΜΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ 100% ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μεγάλη είναι η επιβατική κίνηση στα πλοία, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το καταμαράν που φαίνεται στο ρεπορτάζ  του Star να αναχωρεί για Πόρο, Ύδρα και Σπέτσες, απέπλευσε  με πληρότητα  100%! 

«Γεμίσαμε Αμερικανούς Γάλλους και Ιταλούς. Έλληνες όχι ακόμα, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα δούμε τον Αύγουστο το ελληνικό στοιχείο που μας λείπει» δηλώνει στο Star η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας, Μαίρη Κλαδάκη.

Όπως επισημαίνει πάντως ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών  Ελλάδος, Μιχάλης Τσιφάκης, «φέτος είναι της μόδας τα τριήμερα και κοντά κυρίως για τους Έλληνες,  έτσι θα πάει ο Ιούλιος, να δούμε τι θα γίνει τον Αύγουστο»..

Μεγάλη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ.  Κοντινοί κυρίως προορισμοί στην  Πελοπόννησο,  κερδίζουν το ενδιαφέρον και αυτό το Σαββατοκύριακο,  με χιλιάδες  επισκέπτες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top