Πέθανε το ένα από τα αδέλφια που έθαψαν στην αυλή τους τον Βασίλη Μελενικλή

Μεταφέρθηκε την Τετάρτη χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Δράμας

Δείτε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τι ισχύριζονταν τα δύο αδέλφια

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη το ένα από τα δύο αδέλφια που έθαψαν στην αυλή τους τον 37χρονο Βασίλη Μελενικλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίσης 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας κι εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το οικογενειακό δράμα που βασάνιζε τον Βασίλη Μελενικλή

Σέρρες: Η μητέρα του 37χρονου Βασίλη αποκαλύπτει στο STAR το οικογενειακό τους δράμα

 
Τα δύο αδέλφια είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον 37χρονο Βασίλη στην αυλή του σπιτιού τους όταν διαπίστωσαν ότι ο φίλος τους είχε πεθάνει από χρήση ναρκωτικών. 

Ο Βασίλης Μελενικλής

(Ο Βασίλης Μελενικλής)

Ο νεαρός αγνοείτο επί δύο μήνες και εντοπίστηκε νεκρός και θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των δύο αδελφών στην Αλιστράτη Σερρών στις 7 Ιουνίου. 

Οι δυο τους είχαν υποστηρίξει αρχικά ότι ο Βασίλης είχε πάει σπίτι τους, αλλά δεν γνώριζαν κάτι άλλο. Μετά από έρευνες όμως και καταθέσεις, οι αστυνομικοί βρήκαν την σορό του άτυχου 37χρονου. 

Ο Βασίλης Μελενικλής έχασε τη ζωή του από χρήση ναρκωτικών, ενώ στο χέρι του βρέθηκε καρφωμένη μια σύριγγα, ενώ τα δύο αδέλφια του αφαίρεσαν και 2.000 ευρώ που είχε πάνω, καθώς θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να δει έναν γιατρό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top