Σέρρες: Η μητέρα του 37χρονου Βασίλη αποκαλύπτει στο STAR το οικογενειακό τους δράμα

Έμαθε την είδηση όταν ήταν στο νοσοκομείο - Ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγες μέρες μετά τη γέννησή του

Στο νοσοκομείο βρισκόταν, μετά από χειρουργική επέμβαση, η μητέρα του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες, όταν έμαθε την τραγική είδηση. Μια φίλη της, η οποία ενημερώθηκε από δελτίο ειδήσεων, την κάλεσε στη Γερμανία και της είπε πως ο Βασίλης είναι νεκρός.

Ο Χρήστος, ο άλλος της γιος, το γνώριζε αλλά δεν ήθελε να της το πει πριν πάρει εξιτήριο, περιγράφει η κ.Τασούλα, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Περνούσαν πολλά από το μυαλό μου πολλές φορές… Είχαν κάνει και άλλες έρευνες και μου είχαν πει ότι το παιδί μου ζει και ήλπιζα. Έλεγα ότι ζει και χρειάζεται λίγο χρόνο, κάποια απόσταση και θα ξαναρθεί. Πίστευα… γιατί αυτό ήθελα να πιστεύω. Χειρότερο από μία μάνα δεν υπάρχει από το να χάσει το παιδί της».

Η μητέρα του Βασίλη Mελενικλή μίλησε μαζί του, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στις 3 Απριλίου, δηλαδή τη μέρα που εξαφανίστηκε. Την τελευταία φορά που ειδωθήκαν ήταν τον Σεπτέμβριο. 

Το οικογενειακό δράμα -  Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν ήταν 13 ημερών!

Η κα Τασούλα περιέγραψε τον Γολγοθά που τραβούσε η ίδια και το παιδί της «από την ώρα που γεννήθηκε» όπως είπε. Στα 18 της παντρεύτηκε και στα 19 της απέκτησε τον Βασίλη. Όταν το παιδί ήταν μόλις 13 ημερών, έχασε σε τροχαίο τον άντρα της και τον αδελφό της. «Έμεινα στην Ελλάδα και μετά επέστρεψα στους γονείς μου στη Γερμανία, μαζί με τον Βασίλη όταν το παιδί ήταν 6 ετών. Μετά από χρόνια έφτιαξα τη ζωή μου. Έχω έναν ακόμη γιο τον Χρήστο, και ο σύζυγός μου αγαπούσε και πονούσε πολύ τον Βασίλη σαν να ήταν δικό του παιδί».

Ο ρόλος της γιαγιάς

Ο 37χρονος ζούσε με τη γιαγιά του στη Προσοτσάνη Δράμας. Σύμφωνα με μαρτυρία οικογενειακής φίλης πήγε να μείνει με τη γιαγιά στη Δράμα, όταν ήταν έφηβος. Η γιαγιά είχε δύο γιους. Τον έναν τον έχασε πέντε χρόνια πριν παντρευτούν οι γονείς του Βασίλη, ο οποίος μάλιστα πήρε το όνομα του θείου του που είχε φύγει από τη ζωή. Όταν και ο πατέρας του Βασίλη σκοτώθηκε, η γιαγιά κατηγόρησε τη μητέρα του Βασίλη, ως αιτία που σκοτώθηκε και ο άλλος της γιος, επειδή οδηγούσε ο αδελφός της, σύμφωνα με την κα Τασούλα. Η γιαγιά δεν της έδινε το παιδί και αναγκάστηκε να κάνει δικαστήριο και να πάρει τον Βασίλη στη Γερμανία.

Ο αδελφός του Χρήστος

Ο Χρήστος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και  συντετριμμένος είπε αποκλειστικά στην Κατερίνα Σουλιώτη πως «είχε περάσει πολλά ο Βασίλης αλλά είχε πολύ καλή καρδιά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top