Νύχτα τρόμου για τον Σταμάτη Σπανουδάκη: Μπήκαν ληστές στο σπίτι του

Έφυγαν με λεία χιλιάδων ευρώ, κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του πριν από μερικές μέρες στο σπίτι τους στο Κορωπί, όταν άγνωστοι εισέβαλαν σε αυτό την ώρα που κοιμόνταν και έφυγαν με λεία ύψους 200.000 ευρώ σε χρήματα, κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της ληστείας ο γνωστό μουσικοσυνθέτης και η σύζυγός του κοιμόντουσαν, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι όπως κατέθεσαν στην αστυνομία, δεν αντιλήφθηκαν απολύτως τίποτα, παρά το γεγονός ότι οι δράστες είχαν κάνει φύλλο και φτερό ολόκληρο το σπίτι. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι ληστές, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, στην περιοχή Άνω Καρελλάς στο Κορωπί, να ψάξουν ανενόχλητοι για αρκετή ώρα και τελικά να φύγουν με δύο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια και μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Το επόμενο πρωί το ζευγάρι ξύπνησε, έντρομο αντίκρυσε το σπίτι του λεηλατημένο και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Η ληστεία μάλιστα πρέπει να έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς όπως κατέθεσε ο κ. Σπανουδάκης το προηγούμενο βράδυ είχε μείνει έως τα ξημερώματα στο στούντιο που διατηρεί στο σπίτι του κι συνέθετε μουσική, μέχρι που κουράστηκε και πήγε για ύπνο. 

Εκτιμάται ότι οι δράστες μπήκαν από τον φράχτη του σπιτιού κι έφτασαν έως την μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου με σκάλα. Από εκεί βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα, όπου κοιμόταν το ζευγάρι και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφυγαν με τα κλοπιμαία. 

Πάντως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες αναισθητικό σπρέι στον μουσικοσυνθέτη και τη σύζυγό του, ώστε να μην ξυπνήσουν, την ώρα που έψαχναν για χρήματα και χρυσαφικά. 

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και στο επίκεντρο βρίσκονται άτομα που κατά καιρούς έχουν εργαστεί στο σπίτι του Σ. Σπανουδάκη και άρα γνώριζαν πώς να κινηθούν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top