O bon viveur από το Κολωνάκι και το σκληρό εμπόριο ναρκωτικών

Πώς χρησιμοποιούσε τη γοητεία του για να βρει «βαποράκια»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Ημέρα με την ημέρα έρχονται στο φως περιπτώσεις νεαρών γυναικών οι οποίες στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τις διεθνείς πασαρέλες και να ζήσουν τη μεγάλη ζωή πέφτουν στα δίχτυα των κυκλωμάτων ναρκωτικών και γίνονται βαποράκια.

Ο BON VIVEUR ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, ο bon viveur του Κολωνακίου είχε θαμπώσει μια νεαρή γυναίκα και την είχε κάνει υποχείριό του. Όταν η οικογένειά της κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή:

«Νοίκιαζε αυτοκίνητο από τη Βουκουρεστίου για να την πάει στη Βουλιαγμένη για φαγητό, της αγόραζε πανάκριβες τσάντες, για 15 ημέρες την είχε πάει στην Ελβετία για σκι. Τη γοητεία που είχε τη χρησιμοποιούσε για να πλησιάζει νεαρές γυναίκες, έταζε γάμο και μεγάλη ζωή. Αλλά απεδείχθη ότι ήταν έμπορος σκληρών ναρκωτικών».

ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΔΑΣ

Σε  μια άλλη περίπτωση οι έμποροι ναρκωτικών έπεισαν μια κοπέλα στην Κύπρο ότι θα είχε διεθνή καριέρα ως μοντέλο και ότι έγινε εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας στο εξωτερικό.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ» ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα πρώτα ταξίδια είναι δοκιμαστικά. Τα κυκλώματα προετοιμάζουν τα κορίτσια για το πώς πρέπει να κινούνται. 
Θαμπωμένα από τη μεγάλη ζωή μεταφέρουν ναρκωτικά από τη μια χώρα στην άλλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top