Σοβαρό τροχαίο για 30χρονη έγκυο και την 9χρονη κόρη της

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανετράπη στο Κιλκίς

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 30χρονη έγκυος και στο οποίο επέβαινε η 9χρονη κόρη της,  για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς-Κιλκίς.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, ανέφερε ότι η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά. Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο «Παπαγεωργίου».

Οι εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο του Κιλκίς έδειξαν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό. Όσον αφορά το εννιάχρονο κορίτσι, ο κ. Ρεβενάκης ανέφερε ότι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.

«Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σε αξονική, έγινε ορθοπαιδική εκτίμηση κι εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε επίσης στο "Παπαγεωργίου"» δήλωσε ο κ. Ρεβενάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top