Σοβαρός κίνδυνος τα αγριογούρουνα

Μεγάλος κίνδυνος για τους οδηγούς

Σοβαρό κίνδυνο  για τους οδηγούς , αποτελούν πλέον τα αγριογούρουνα τα οποία κατεβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές της Φθιώτιδας και κόβουν βόλτες σε κεντρικούς δρόμους. Μόνο μέσα σε ένα 24 ωρο σημειώθηκαν τρία τροχαία . 

Ξαφνικά το αγριογούρουνο πετάγεται  στη μέση του δρόμου , ο οδηγός αιφνιδιάζεται ,προσπαθεί να το αποφύγει , χάνει τον έλεγχο και πέφτει στην άσφαλτο....

Αυτή η εικόνα μέσα σε ένα 24ωρο έχει επαναληφθεί τουλάχιστον 3 φορές στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου με τα αγριογούρουνα να έχουν γίνει κίνδυνος - θάνατος .

Η κατάσταση έχει γίνει άκρως επικίνδυνη. Το ένα τροχαίο διαδέχεται το άλλο ...Μόλις πέσει το σκοτάδι τα ογκώδη ζώα κατεβαίνουν  σε κατοικημένες περιοχές της Φθιώτιδας προς αναζήτηση τροφής  ,διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των οδηγών.

Κάποιοι προλαβαίνουν και πατούν φρένο ενώ άλλοι πέφτουν πάνω τους.

Ευτυχώς κανένα από τα τροχαία που έχει καταγραφεί τις τελευταίες ώρες δεν είχε σοβαρά τραυματίες αλλά μόνο υλικές ζημιές σε οχήματα .
Τρία αρκουδάκια σε δρόμο στο Μέτσοβο 

Από τη Φθιώτιδα στο Μέτσοβο και από τα αγριογούρουνα στις αρκούδες .

Τα τρία αυτά χαριτωμένα αρκουδάκια κοψοχόλιασαν τον οδηγό ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν το βράδυ της Παρασκευής πετάχτηκαν μπροστά του. Εκείνος κατέγραψε αμέσως τη στιγμή με το κινητό του ενώ όταν τα πλησίασε με το αυτοκίνητο εκείνα τρομαγμένα χάθηκαν στο δάσος.

Δείτε ολόκληρο το κεντιρκό Δελτίο ειδήσεων του STAR με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top