Αυτοκτονία 14χρονου: Oι αποκαλύψεις των συμμαθητών του για το bullying

Έδειχνε χαρούμενος το τελευταίο βράδυ πριν απαγχονιστεί

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 14χρονο μαθητή από την Αργυρούπολη ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν bullying.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 14χρονος ήταν ένας άριστος μαθητής με πολλούς κοινωνικούς προβληματισμούς και ευαισθησίες. Ξεχώριζε από τα παιδιά της ηλικίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του 14χρονου που αυτοκτόνησε λόγω bullying

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία του 14χρονου

Αργυρούπολη αυτοκτονία

Το μοιραίο βράδυ της Κυριακής είχε μόλις γυρίσει από ένα πάρτι. Όταν πήγε σπίτι του, απαγχονίστηκε στο μπαλκόνι,

Φίλοι του που ήταν μαζί του εκείνη τη νύχτα δηλώνουν σοκαρισμένοι καθώς όπως λένε τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε. Ο 14χρονος έδειχνε να περνά καλά και να είναι χαρούμενος, κάνοντας μάλιστα και instastory στο Instagram.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η ιδιοφυία του 14χρονου ήταν υπέρτερη των ψυχικών αντοχών του.

Προερχόταν από μια πολύ καλή οικογένεια και ήταν ένα παιδί με πολύ γόνιμους και έντονους προβληματισμούς και πολύ υψηλές ευαισθησίες.

Αυτοκτονία Αργυρούπολη

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι τα σημειώματα στα οποία μιλούσε για bullying και κατονόμαζε 6 συμμαθητές τους λέγοντας «καταστρέψτε τους», δε γράφτηκαν τη μέρα που αυτοκτόνησε.

Ο 14χρονος δεν ήταν ένα παιδί πάντα χαρούμενο. Μπορεί να είχε τις καλές του στιγμές αλλά είχε και ξαφνικές μεταπτώσεις. Ακόμα και ένα μικρό ερέθισμα μπορούσε να τον επηρεάσει.

Αυτοκτονία Αργυρούπολη

ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ 14ΧΡΟΝΟΥ: «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ»

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Εύη Γιαρκιά, συμμαθήτρια του 14χρονου περιέγραψε πώς ήταν στην καθημερινότητά του, απαντώντας στο ερώτημα αν όντως υφίστατο bullying:

«Πολλές φορές καθόμασταν στο ίδιο θρανίο, μιλάγαμε… Ήταν ανοιχτό παιδί. Ποτέ δεν έδειξε σε κανέναν ότι μπορεί κάτι να τον απασχολεί. Ούτε έδειχνε κλειστός στον εαυτό του και μοναχικός τύπος. Ήταν χαρούμενος. Δεν ήταν χαρακτήρας που ό,τι και να λέγανε τον πείραζε.Παρόλο που ήμουν κάθε μέρα μαζί του ποτέ δεν είχα δει την ώρα του σχολείου να συμβαίνει κάτι, κάποιος να τον πειράξει ή να τον κοροϊδέψει. Απλά μπορεί 1-2 παιδιά να έρχονταν σε μένα και να μου έλεγαν κάτι για εκείνον».

Τελευταία φορά που τον είδε ήταν το Σάββατο:

«Είχαμε μια γιορτή και ήμασταν μαζί. Ήταν χαρούμενος, γέλαγε, δεν έδειχνε να τον ανησυχεί κάτι. Μετά κανόνισε με τα υπόλοιπα παιδιά να ξανασυναντηθούμε όποτε θέλουμε αλλά όχι Δευτέρα ή Παρασκευή γιατί θα έδινε πτυχίο για τα Ισπανικά».

Όπως λέει  ίδια «κανένας δεν κατάλαβε τίποτα και αυτό είναι που μας συγκλονίζει όλους. Το γεγονός ότι όλοι τον ξέραμε και ποτέ κανείς δεν κατάλαβε κάτι τέτοιο. Έχουμε τρελαθεί όλοι. Ακόμα και στους πιο κοντινούς φίλους δεν έδειξε να τον ενοχλεί το παραμικρό».

Aυτοκτονία Αργυρούπολη

ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ 14ΧΡΟΝΟΥ: «ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ»

«Δε μιλούσε ποτέ, τα κρατούσε όλα μέσα του. Χθες είχε πάει σε ένα πάρτι και φαινόταν να περνάει τέλεια. Μάλιστα είχε πάρει τηλέφωνο τους γονείς του και τους ρώτησε τι ώρα θα γυρίσουν στο σπίτι για να προλάβει να κάνει αυτό που ήθελε» δήλωσε συμμαθητής του 14χρονου.

Όπως είπε, «έβλεπα μερικούς που τον κορόιδευαν από κοντά. Απλά δεν ένιωθε ωραία, δεν απαντούσε και προχωρούσε. Δεν προκαλούσε προβλήματα σε κανέναν. Μόνο του προκαλούσαν. Ήταν και εξωσχολικοί και του σχολείου».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top