Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του 14χρονου που αυτοκτόνησε λόγω bullying

Τα τελευταία του post στα social media

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 14χρονου αγοριού από την Αργυρούπολη που φέρεται να αυτοκτόνησε λόγω του bullying που δεχόταν.

Ο ανήλικος βρέθηκε απαγχονισμένος την Κυριακή στο μπαλκόνι του σπιτιού του, λίγο αφότου είχε επιστρέψει από ένα πάρτι.

Η είδηση προκάλεσε θλίψη και οργή, καθώς ο 14χρονος φέρεται να άφησε σημείωμα που κατονόμαζε 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς του bullying που δεχόταν.

Αυτοκτονία 14χρονος

(Πηγή φώτο: ΣΚΑΙ)

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η οικογένεια του 14χρονου φέρεται να μη γνώριζε τι συνέβαινε με τον ανήλικο.

Μάλιστα οι γονείς του είναι τόσο σοκαρισμένοι από το γεγονός που ακόμα δεν είναι σε θέση καταθέσουν στην αστυνομία.

Δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο σπίτι που να φανερώνει την κόλαση που ζούσε ο 14χρονος. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα στις Αρχές. 

Αυτοκτονία 14χρονος

(Πηγή φώτο: ΣΚΑΪ)
 

«ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ - ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ»

Ο 14χρονος είχε τελειώσει την Α΄Λυκείου και στα σημειώματα που έγραφε, αναφερόταν στο bullying που δεχόταν από συμμαθητές του στο σχολείο.

Στο τελευταίο από τα σημειώματα μάλιστα, κατονόμαζε και τα έξι παιδιά που φέρονται να του είχαν κάνει τη ζωή κόλαση.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» έγραφε αρχικά ενώ στη συνέχεια κατονομάζοντας τα έξι άτομα έλεγε:

«Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και αναμένεται να εξεταστούν οι λογαριασμοί του αυτόχειρα στα social media ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτουν από εκεί στοιχεία για τα όσα κατήγγειλε ο 14χρονος.

Εκτός από τους γονείς που θα κληθούν να καταθέσουν όταν θα είναι σε θέση να το κάνουν, οι Αρχές αναμένεται να πάρουν καταθέσεις και από τα έξι παιδιά που κατονομάζει ο αυτόχειρας στα σημειώματά του.

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΟΝ 14ΧΡΟΝΟ

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, τα social media του 14χρονου αγοριού «πλημμύρισαν» από μηνύματα αγάπης συμμαθητών αλλά και φίλων του παιδιού που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Εκτός όμως από εκείνους που τον γνώριζαν προσωπικά, πολύς ήταν και ο απλός κόσμος  που έσπευσε να του αφήσει ένα μήνυμα.

«Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος κολλητός που θα μπορούσα να έχω. Ήσουν πάντα δίπλα μου ό,τι και να χρειαζόμουν και εγώ ήμουν πάντα εκεί για σένα. Έφυγες και με άφησες πίσω μόνη μου χωρίς κανέναν έφυγες και έχω γίνει χίλια κομμάτια. Είσαι ένας άγγελος δεν περίμενε κανείς να έχεις τέτοιο τέλος... Μακαρι να ήσουν δίπλα μου τώρα να σου τα έλεγα όλα από κοντά να ήμουν μαζί σου. Αφού όμως πήρες αυτήν την απόφαση ότι και να πω εγώ τώρα δεν θα σε φέρει ξανά δίπλα μου όσο και αν κλάψω όσο και αν πονέσω.. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ άγγελε και ελπίζω εκεί ψηλά που είσαι τώρα να προστατεύεις εμένα και την οικογένειά σου» του έγραψε μια φίλη του.

«Μπορεί...να μη ζήσαμε πολλά στο παρελθόν αλλά ήταν αρκετά. Ευχαριστώ που ήσουν στη ζωή μου. Άξιζες πολλά .... Περισσότερα από αυτό ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ δεν πιάνουν κάπου τόπο...Ευχαριστώ που ήσουν στη ζωή μου …Ευχαριστώ για όσες αναμνήσεις μου πρόσφερες με το χαμόγελό σου. Ευχαριστώ για όλα #stopbullying» ήταν το μήνυμα που άφησε ένας άλλος φίλος του κάτω από μια φωτογραφία

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ POST ΤΟΥ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ 

Σε μια από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ο 14χρονος έγραφε:

«Όποιος μιλά άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Με ένα άλλο του post, στα μέσα του Ιουνίου, έστελνε το εξής μήνυμα:

«Μερικές φορές, το να δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον, είναι σαν να του δίνεις μια έξτρα σφαίρα για το όπλο του, επειδή αστόχησε την πρώτη φορά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top