Ρέθυμνo: Θρήνος στην κηδεία του 63χρονου - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Συνελήφθη ένας 24χρονος και αναζητείται ο 25χρονος αδελφός του

Δείτε στο video το χρονικό της υπόθεσης

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 63χρονο κτηνοτρόφο ο οποίος δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τρεις σφαίρες.

Στο Αμάρι του Ρεθύμνου επικρατεί θρήνος αλλά και μεγάλη ένταση με την κατάσταση να είναι τεταμένη μετά την άγρια δολοφονία.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου παρουσία σύσσωμης της κοινότητας, ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας. σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης που επικρατεί.

Συντετριμμένες οι κόρες του θύματος και οι στενοί συγγενείς αποχαίρετησαν τον 63χρονο ενώ η ευρύτερη περιοχή είναι στην κυριολεξία «καζάνι που βράζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βεντέτα στο Ρέθυμνο! 24χρονος σκότωσε 63χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του!

ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ

Για την ανθρωποκτονία του 63χρονου συνελήφθη ένας 24χρονος συγχωριανός του. Πλέον η αστυνομία αναζητά και τον 25χρονο αδελφό του που σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν μαζί του κατά τη δολοφονική επίθεση.

Πληροφορίες θέλουν τις δύο οικογένειες να χωρίζουν προβλήματα, με κυριότερο τον θάνατο του παππού του 24χρονου πριν από οκτώ χρόνια, γεγονός που, όπως κουβεντιάζεται στην περιοχή, είχε δημιουργήσει ένταση μεταξύ μελών των οικογενειών του 24χρονου και του θύματος.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ανάκριση του αλβανού εργαζόμενου ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του 63χρονου την ώρα της επίθεσης. Όπως έχει ήδη αναφέρει, η δολοφονία αφορούσε σε ενέδρα στην οποία συμμετείχαν δύο αυτοκίνητα που έκλεισαν το δρόμο στο όχημα του 63χρονου.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Το θύμα ήταν στο αυτοκίνητό του με τις αρχές να εκτιμούν πως ο δράστης της δολοφονίας τον περίμενε κι όταν τον είδε να έρχεται έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε. 

Το περιστατικό έγινε στις 2 το μεσημέρι όταν ο 63χρονο κτηνοτρόφος κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο στο Άνω Μέρος Αμαρίου Ρεθύμνου.

Ο 24χρονος δράστης – υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται – μόλις είδε τον κτηνοτρόφο φέρεται να έβγαλε το όπλο αρχίζοντας να πυροβολεί εναντίον του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top