Τα τελευταία λόγια του 23χρονου που εξαφανίστηκε από πλοίο

«Ή θα μου την κάνουν στο στρατόπεδο ή θα μου την κάνουν στον Πειραιά»

Απειλές φαίνεται να είχε δεχθεί ο 23χρονος φαντάρος, Τάκης Κολλιαδέλης, ο οποίος εξαφανίστηκε εν πλω από το πλοίο «Νήσος Ρόδος», την ώρα που επέστρεφε από τη Χίο στο λιμάνι του Πειραιά. 

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του στην εκπομπή «Tatiana Live» ο νεαρός 02:30 τα ξημερώματα πριν εξαφανιστεί είχε επικοινωνήσει με τη φίλη του και της είχε εκμυστηρευτεί πως φοβάται ότι θα του συμβεί κάτι κακό. 

Ο πατέρας τους 23χρονου δήλωσε ότι το παιδί του δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο στη Χίο και για το λόγο αυτό είχε ζητήσει και πήρε αναβολή. 

«Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί. Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα και όσα είπε ο γιος του στην κοπέλα του.

«Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. “Κάτι συμβαίνει” είπε…Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι “ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά”. Τελικά του την κάνανε εν πλω», σημείωσε ο πατέρας του 23χρονου.

Πρόσθεσε τέλος ότι οι αρχές έχουν ερευνήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο πλοίο και πως όπως αποδεικνύεται ο νεαρός δεν αποβιβάστηκε από αυτό. 

«Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…», είπε ο πατέρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top