Νεκρός ο 45χρονος που γάζωσαν με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο

Ήταν γνωστός "νονός" της νύχτας

Νεκρός είναι ο 45χρονος "νονός" της νύχτας, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση με καλάσνικοφ από δύο αγνώστους στο Παλαιό Φάληρο.

Στην ΕΛΑΣ σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος, με δύο άτομα να τραυματίζονται. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη στο δρόμο. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και φορούσαν κουκούλες άνοιξαν πυρ εναντίον άνδρα, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Δίπλα στο θύμα βρέθηκαν ένας γεμιστήρας και πολλοί κάλυκες από Καλάσνικοφ. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο, αλλά λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ το θύμα φέρεται να είναι νονός της νύχτας, ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε. 

Όλα τα ευρήματα θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό από κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες πριν ή μετά την επίθεση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top