Λέρος: Πού βρίσκονται τα παιδιά που βίαζαν οι γονείς τους – Τι έλεγε η 10χρονη στη θεία της

Δείτε το βίντεο

Μακριά από το αρρωστημένο περιβάλλον, το οποίο είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι οι γονείς τους μέσα στο σπίτι τους στη Λέρο, βρίσκονται πλέον τα τρία παιδιά που κακοποιήθηκαν βάναυσα.

Μετά την προφυλάκιση της μάνας και του πατέρα, τη φροντίδα τους θα αναλάβει το Χαμόγελο του Παιδιού, αφού εξεταστούν από ειδικούς.

«Τα παιδιά είναι σε άθλια κατάσταση, ψυχολογική κατάσταση, εξετάζονται από τους γιατρούς όμως δεν είναι ακόμα έτοιμα να μιλήσουν ανοιχτά. Δείχνουν φοβισμένα» είπε η θεία τους.

Η φρίκη που έζησαν από τους ίδιους τους γονείς τους, θα στοιχειώνει για πάντα τις ζωές των τριών παιδιών από τη Λέρο, τα οποία απομακρύνθηκαν από το νοσηρό περιβάλλον.

Το Χαμόγελο του Παιδιού θα αναλάβει τη φροντίδα τους προκειμένου να ξεπεράσουν, όσο είναι εφικτό, τον εφιάλτη. Έναν εφιάλτη για τον οποίο είχε μιλήσει στην αστυνομία ακόμα και η θεία των παιδιών. Τίποτα όμως δεν έγινε.

«Τα χτυπούσε πάρα πολύ τα παιδιά. Δεν μιλούσε ποτέ σαν πατέρας στα παιδιά του. Πάντα ήτανε με το ξύλο. Όλα τα παιδιά έχουνε κακοποιηθεί και ποτέ δεν βρέθηκε η μάνα να τα βοηθήσει και να μιλήσει. Ήτανε πάντα ανώτερη. Τα βοηθήσαμε πάρα πολλές φορές για να τα σώσουμε. Τα έχω καταγγείλει πολλές φορές στην αστυνομία αλλά στην τελική δεν έκανε και τίποτα η αστυνομία. Δεν είχαμε αποδείξεις λέει».

Το κοριτσάκι που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ίδιου του του πατέρα είχε μιλήσει στη θεία του για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού. Η γυναίκα αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή Τατιάνα LIVE, πως δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Το 'βάζαν στο δωμάτιο οι γονείς τους την ώρα που ήταν σε επαφή και δεν μπορούσε να το δεχτεί αυτό. Αλλά δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι με πείραζε το παιδί και του λέω αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά παιδί μου που μου λες. Μου λέει "θεία ναι. Γι' αυτό δεν θέλω να είμαι μέσα στο σπίτι με τον μπαμπά μου, γιατί έχω εφιάλτη, δεν θέλω να είμαι στο σπίτι, θέλω να είμαι στη γιαγιά."»

Τα παιδιά βρίσκονται σε νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και εξετάζονται από ειδικούς.

 

 

 

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top