Ξεσπά ο γιος του άνδρα που σκοτώθηκε στη Μεταμόρφωση - «Πήγε άδικα ο πατέρας μου»

Σοκαρισμένος ο 44χρονος οδηγός του οχήματος που καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου

Σε κατάσταση σοκ είναι ο 44χρονος οδηγός ο οποίος το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 73χρονος Κωνσταντίνος Ζάκας ο οποίος εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Μεταμόρφωση: «Δεν έτρεχα, δεν ξέρω τι συνέβη κι έπεσα στη στάση»

Μυστήριο στο τροχαίο της Μεταμόρφωσης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκρουσης με άλλο ΙΧ

ΞΕΣΠΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ : «ΠΗΓΕ ΑΔΙΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ»

 

Τα παιδιά του άτυχου 73χρονου Κωνσταντίνου Ζάκα κλαίνε τον πατέρα τους.Τον έχασαν βίαια και ξαφνικά. Βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ:

«Κάθε πρωί για λόγους υγείας περπατούσε κανά δυο χιλιόμετρα. Το έκανε κάθε μέρα αυτό. Ακολουθούσε πάντα τρεις διαδρομές, η μια από τις τρεις δεν του βγήκε ρε παιδιά. Δεν θα ήθελα ούτε για τον άνθρωπο που το έκανε να πω τίποτα. Τι να πω, ότι αυτός το ήθελε; Πήγε άδικα ο Μπαρμπακώτσος» δήλωσε ο γιος του στο Star.

«ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ»

 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εξακολουθεί να βρίσκεται στο ΚΑΤ σε κατάσταση σοκ. Το Star αποκαλύπτει τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

«Δε θυμάμαι τίποτα. Δεν κατάλαβα πως έγινε. Όλα γύρω μου είχαν σκοτεινιάσει. Έχω σοκαριστεί από το τροχαίο. Δεν μπορώ να θυμηθώ πως ξαφνικά βγήκα από το δρόμο και έπεσα πάνω στη στάση».

Ο 44χρονος ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει επίσημη κατάθεση στην αστυνομία για το πως προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, αυτό όμως που υποστηρίζει είναι ότι κάποιο άλλο όχημα τον χτύπησε πριν καρφωθεί στη στάση του λεωφορείου. 

«Υπήρξε εμπλοκή τρίτου αυτοκινήτου το οποίο χτύπησε το δικό μας αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί στη στάση» δήλωσε στο Star ο Μανώλης Αναστασάκης, δικηγόρος του 44χρονου οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει η Τροχαία, δεν προκύπτει όμως από πουθενά να εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

 

Σε κάθε περίπτωση διερευνάται από τις αρχές αν τα σημάδια του μοιραίου αυτοκινήτου είναι από παλαιότερο χτύπημα και έχουν βαφτεί. Ελέγχονται και τα λάστιχα του ΙΧ. Μάλιστα είναι απορίας άξιο πως κυκλοφορούσε το όχημα με τόσο φθαρμένα λάστιχα.

«Το αυτοκίνητο ήταν σε καλή κατάσταση, έχει περάσει πρόσφατα και από τεχνικό έλεγχο» τόνισε ο δικηγόρος του 44χρονου.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς εξετάζει το βίντεο ντοκουμέντο του Star που δείχνει τον 44χρονο να περνάει από το σημείο της τραγωδίας, ώστε να εκτιμήσει την ταχύτητα με την οποία κινούνταν.

«Ο άνθρωπος δεν είχε πιει, σηκώθηκε να πάει το παιδί του στο σχολείο. Τραματίστηκε και ο ίδιος και το παιδί. Δε θα μπορούσε και με το παιδί του να τρέχει» τόνισε ο δικηγόρος του, Μανώλης Αναστασάκης.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΠΙΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

 

Η 9χρονη κόρη του οδηγού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Είναι καλά στην υγεία της αλλά σοκαρισμένη, ενώ αυτό που ζητούσε από τους γιατρούς ήταν να φύγει για να επιστρέψει στο σχολείο της.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top