Μυστήριο στο τροχαίο της Μεταμόρφωσης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκρουσης με άλλο ΙΧ

Για δρόμο καρμανιόλα κάνουν λόγο οι ειδικοί

Το κουβάρι των αιτιών που οδήγησαν στο αιματηρό τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι τρεις προσπαθεί να ξετυλίξει η Τροχαία.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος τύπος, αξιωματικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής εκτιμούν ότι αιτία του δυστυχήματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 44χρονος οδηγός σε συνδυασμό με τα φθαρμένα ελαστικά του αυτοκινήτου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα επικαλούνται μαρτυρία της 9χρονης κόρης του οδηγού που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και η οποία φέρεται να είπε ότι είχαν αργήσει στο σχολείο και γι’ αυτό ο πατέρας της έτρεχε.

Την ίδια ώρα ο ειδικός πραγματογνώμονας τροχαίων δυστυχημάτων, Π. Μαδιάς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε ότι στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν σημάδια φρεναρίσματος, ούτε ίχνη εκτροπής. Ο ίδιος εκτίμησε ότι η ταχύτητα του οδηγού ήταν 60 – 65 χλμ. όταν το όριο ταχύτητας ήταν 50, ενώ επεσήμανε ότι ρόλο στο δυστύχημα έπαιξε και η κατάσταση του δρόμου.

Ο κ. Μαδιάς χαρακτήρισε την οδό Παπανδρέου ως δρόμο «καρμανιόλα», καθώς στο σημείο που ήταν η στάση δεν υπάρχει οριοθέτηση μεταξύ οδοστρώματος και πεζοδρομίου, ενώ ο δρόμος είναι πάρα πολύ ολισθηρός και δεν υπάρχει η διπλή γραμμή που χωρίζει τις λωρίδες.

Τέλος, ο κ. Μαδιάς άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο πρόσκρουσης με άλλο όχημα, καθώς όλη η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ήταν χτυπημένη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top