Πληρωμένοι εκτελεστές σκότωσαν λάθος άνθρωπο στο Κερατσίνι

Διαλευκάνθηκε η υπόθεση μετά από δύο χρόνια

Σκότωσαν λάθος άνθρωπο στο Κερατσίνι

Άλλον άνθρωπο είχαν εντολή να σκοτώσουν και τελικά άλλον σκότωσαν, δύο Αλβανοί εκτελεστές στο Κερατσίνι τον Νοέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με την αστυνομία που κατάφερε να διαλευκάνει την υπόθεση, οι πληρωμένοι εκτελεστές είχαν πάρει χρήματα για να σκοτώσουν τον μπατζανάκη του θύματος, αλλά το σχέδιο πήγε στραβά.

Οι δράστες άρχισαν να παρακολουθούν το σπίτι του θύματος στο Κερατσίνι, όπου έμενε και το άτομο που είχαν πάρει εντολή να σκοτώσουν.

Ο 32χρονος όμως αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούν και χωρίς να το σκεφτεί βγήκε από το σπίτι και άρχισε να τους καταδιώκει με το αυτοκίνητό του.

Στην ιχθυόσκαλα, ο νεαρός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να κυνηγά τους επικίνδυνους κακοποιούς. Εκείνοι πιστεύοντας ότι τους κυνηγά το άτομο που είχαν πληρωθεί να σκοτώσουν, έβγαλαν όπλα και άρχισαν να τον πυροβολούν μέχρι που έπεσε νεκρός.

Τελικά αποδείχθηκε ότι το άτομο που ήθελαν να σκοτώσουν ήταν ο μπατζανάκης του 32χρονου με τον οποίο είχε διαφορές ένας συμπατριώτης του. Οι δυο τους είχαν δολοφονήσει έναν ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης στην Αλβανία, αλλά καταδικάστηκε μόνο ο ένας.

Όταν βγήκε λοιπόν από τη φυλακή έψαξε να βρει τον συνεργό του που τον είχε προδώσει και όταν τον εντόπισε στο Κερατσίνι, προσέλαβε πληρωμένους δολοφόνους για να τον σκοτώσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top