«Ύστατο χαίρε», στον ιδρυτή της Aegean Θεόδωρο Βασιλάκη

Συγκίνηση στην κηδεία του επιχειρηματία

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης τελέστηκε το Σάββατο η κηδεία του ιδρυτή και προέδρου της Aegean, Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 17 Μαΐου σε ηλικία 78 ετών.

Συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου έφτασαν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κηφισιά, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες, που συνέβαλε στην ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο ίδιος ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος διακρίθηκε για το ήθος, την εργατικότητα και την επιμονή του στην εκπλήρωση των στόχων του.

Πρότυπο οικογενεικάρχη, ο Θεόδωρος Βασιλάκης είχε συνοδοιπόρους του στο «ταξίδι» της ζωής τη σύζυγο και πολύτιμη συνεργάτη του Εμμανουέλλα, τα δυο του παιδιά Ευτύχιο και Γεώργιο και τα έξι του εγγόνια.

Κατάφερε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία από το μηδέν, χάρη στην εργατικότητά του και την καινοτόμα σκέψη του.

Σε ανακοίνωση της Aegean  στην ημέρα του θανάτου του ιδρυτή της αναφέρεται :

«To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. O Προέδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν».



Η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top