Έφαγε με το μαχαίρι που σκότωσε τη μητέρα του ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης

Αμετανόητος για το έγκλημά του

Δείτε στο βίντεο τι λένε οι δικηγόροι του 38χρονου μητροκτόνου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την απολογία του 38χρονου, ο οποίος έσφαξε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη και μετά κάθισε με το πτώμα της για τρεις ολόκληρες μέρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 38 μαχαιριές από το ίδιο της το σπλάχνο. Η γυναίκα είχε καταλήξει ήδη μετά τα δύο – τρία πρώτα χτυπήματα, αλλά ο 38χρονος σε κατάσταση αμόκ την κατακρεούργησε και μετά έπλυνε τα μαχαίρια και τα χρησιμοποίησε για να φάει.

Ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε νοσηλευτεί σε κάποια ψυχιατρική κλινική και δεν βρέθηκαν στο σπίτι φάρμακα ή κάποια συνταγή από γιατρό.

Ο ίδιος μέσα στο παραλήρημά του υποστήριξε ότι η μητέρα του είχε μπλέξει σε δίκτυο Μασονίας και ότι του έριχνε φάρμακα στο φαγητό του, δηλώνοντας παράλληλα ότι δε μετανιώνει για τη δολοφονία της.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία καθώς από το διαμέρισμα αναδυόταν έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη, ο 38χρονος τους άνοιξε και μετά πήγε και κάθισε σε μια καρέκλα.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν απέναντί του σε μια άλλη καρέκλα να κείτεται νεκρή η μητέρα του άνδρα.

«Εντάξει παιδιά, εγώ την σκότωσα πριν από τρεις μέρες», ήταν τα λόγια του μητροκτόνου πριν τον συλλάβουν.

Γείτονες μάλιστα την ημέρα του φονικού είχαν ακούσει την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει «βοήθεια», αλλά δεν κατάλαβαν από πού προέρχονταν οι φωνές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top