Προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Μέχρι πότε θα έχουμε βροχές και καταιγίδες

Αρκετά προβλήματα δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες ώρες διάφορες  τη χώρα. Στην Θεσσαλία  χαλαζόπτωση προκάλεσε καταστροφές σε καλλιέργειες, ενώ στην Κόρινθο εξαιτίας της ολισθηρότητας είχαμε τροχαίο ατύχημα με  δύο τραυματίες.

ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η ολισθηρότητα σε συνδυασμό  με την υπερβολική ταχύτητα φαίνεται πως ήταν η αιτία τα δυο αυτοκίνητα  να συγκρουστούν και να ανατραπούν λίγο έξω από τα Εξαμίλια της Κορίνθου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, μια γυναίκα και ένας άνδρας.

ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΑΡΑΞΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΙΚΙΝΟ

Δυο άτομα τραυματίστηκαν όταν το τουριστικό πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε και προσέκρουσε σε βραχώδη περιοχή λίγο έξω από την Σίκινο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο Αμερικανοί τουρίστες.

ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Μεγάλες σε έκταση είναι οι ζημιές που προκάλεσε ισχυρή χαλαζόπτωση σε περιοχές των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας. Το χαλάζι έπληξε κυρίως  οπωροφόρα δένδρα και κηπευτικά.

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ

H δυνατή βροχή δεν στάθηκε εμπόδιο να πραγματοποιηθεί η λιτανεία όπου πλήθος  πιστών υποδέχθηκε  τα Ιερά Λείψανα του Πολιούχου της πόλης Αγίου Βησσαρίωνα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

«Το επόμενο διήμερο ο καιρός θα παραμείνει άστατος, έτσι αύριο βροχές θα έχουμε σε όλα τα νησιά του Αιγαίου στην Θεσσαλία στην Ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Στην Αθήνα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, αλλά πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα την Τρίτη», σημειώνει ο Μανώλης Ανανδρανιστάκης.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς τις επόμενες ημέρες θα εκδηλωθούν ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τόπους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top