Ν.Σμύρνη: Σε άσχημη ψυχική κατάσταση η 22χρονη όσο συνειδητοποιεί σταδιακά την πράξη της

Συμπόνοια νοιώθουν οι γείτονές της

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τις εξελίξεις στην υπόθεση της 22χρονης που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Ν. Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης: Πώς βρήκε η αστυνομία την 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο

               Ο πρώην σύντροφος της 22χρονης φοιτήτριας αποκλειστικά στο STAR

       «Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί» - Πώς κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη η 22χρονη

Από το πλευρό της 22χρονης φοιτήτριας  που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, δεν έχει φύγει λεπτό η μητέρα της. Είχε έρθει σήμερα και ο πατέρας της, καθώς και ο δικηγόρος της.

Στο πλευρό της είναι συνεχώς ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.  Όπως είπαν, σήμερα είναι το τρίτο 24ωρο από το συμβάν. Αυτό το 24ωρο λέγεται «το 24ωρο της συνειδητοποίησης», στο οποίο η κοπέλα  καταλαβαίνει πλέον το έχει γίνει και θα έρθει αντιμέτωπη με τα διλλήματά της και ενδεχομένως τις ενοχές της.

Στο ιατρικό κομμάτι, ο πυρετός της έχει υποχωρήσει τελείως, ενώ γίνονται προσπάθειες να ανέβει αιματοκρίτης  της.

Υπάρχει μια πληροφορία ότι αύριο θα έρθει στο νοσοκομείο ανακρίτρια γα να απολογηθεί η 22χρονη, όμως αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται.

Συμπόνια νοιώθουν οι γείτονες της 22χρονης

Το σοκ και την οργή διαδέχεται η συμπόνια. Οι γείτονες αναφέρουν ότι η 22χρονη και η μητέρα της ζούσαν μόνες στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου και δε είχα δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια. Τα έβγαζαν πέρα δύσκολα οικονομικά, μάλιστα η μητέρα καθάριζε και την πολυκατοικία για να συμπληρώσει το οικογενειακό τους εισόδημα.

Η εξήγηση που δίνουν είναι ότι η 22χρονη πανικοβλήθηκε. Δεν είχε στήριξη από κανένα, καθώς και ο πατέρας της δεν απαντούσε ποτά στα τηλέφωνα.

Όλοι συμφωνούν ότι η ψυχολογική πίεση ‘ήταν που την οδήγησε σε αυτή την πράξη.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top