Στο STAR o πατέρας του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου: «Ελπίζουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια»

Δείτε το βίντεο

Το αίτημα για πείραμα-αναπαράσταση στο βουνό της Καλύμνου , όπου βρέθηκε νεκρός  ο Νικόλας Χατζηπαύλου, διαβίβασε στον Εισαγγελέα της Κω η οικογένειά του. Ο πατέρας του άτυχου φοιτητή μιλά στο STAR για τον σκληρό αγώνα τους , προκειμένου φωτιστούν όλα τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

«Ελπίζω και κάνω υπομονή, για τις μέρες που έρχονται, να βρούμε μια αλήθεια, να βρούμε μια άκρη, να δικαιωθεί και η μνήμη του παιδιού, που έφυγε έτσι άδικα.  Να βρούμε την αλήθεια , όποιος το έκανε να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Να ησυχάσουμε κι εμείς και να μην το πάθει άλλη οικογένεια. Να μην ξαναγίνει είτε στο συγκεκριμένο σημείο, είτε σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες εξελίξεις με τον φοιτητή στην Κάλυμνο: Δεκτό το αίτημα για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

Ανατροπή στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο - Αποκλειστικές πληροφορίες STAR

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Μυστήριο με τα παπούτσια που βρέθηκαν σε άλλο σημείο και τελικά δεν ήταν δικά του

"ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ"

Οι γονείς του Νικόλα, μέσα απ'  αυτή την αδιάκοπη αναζήτηση της άκρης του νήματος , έχουν πειστεί απόλυτα πλέον πως το παιδί τους βρέθηκε στο λάθος σημείο , τη... λάθος στιγμή! Βασανιστικά τα "αν και τα ίσως" , που... τρυπώνουν στο μυαλό τους.

«Είναι πολλές οι συμπτώσεις , οι σκέψεις , να είχα κάνει αυτό , να είχε γίνει αυτό, να είχε γίνει το άλλο. Αλλά δεν έχουν σημασία τώρα πια και δημιουργούμε τύψεις στον εαυτό μας που ίσως δεν χρειάζεται. Πιστεύω πως το παιδί είναι καλά εκεί που είναι, στα χέρια του Θεού και αυτό απαλύνει κάπως τον πόνο», προσθέτει ο πατέρας του άτυχου παιδιού.

"ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ"

Αν ο Εισαγγελέας της Κω κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για ένα πείραμα- αναπαράσταση στο βράχο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο νεαρός φοιτητής, τότε η πτώση μιας κούκλας - ίδιους βάρους μ΄ εκείνον -  μπορεί να... δείξει την άκρη του νήματος αυτής της περίπλοκης υπόθεσης.

Δύο ακόμη αιτήματα της οικογένειας προς τον Εισαγγελέα είναι να κληθεί  για κατάθεση ο τεχνικός σύμβουλος που συμμετείχε στη δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή και να πραγματοποιηθεί αυτοψία στο σημείο, όπου εντοπίστηκε η σορός του Νικόλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top