«Μαύρα» σενάρια για φυλάκιση 5 ετών στους στρατιωτικούς – Καταθέτουν ένσταση για την αποφυλάκιση

Δεν έχουν αποδοθεί ακόμη επίσημα κατηγορίες

«Μαύρα» σενάρια για φυλάκιση 5 ετών στους στρατιωτικούς

Ένσταση επί της σημερινής αρνητικής απόφασης της τουρκικής δικαιοσύνης στο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αναμένεται να καταθέσουν αύριο οι συνήγοροι τους.

Το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης των δύο στρατιωτικών, που κρατούνται για 27 ημέρες προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, δεν έγινε δεκτό βάση της ίδιας με την πρώτη απόρριψη αιτιολογίας, ότι δηλαδή δεν υπάρχει η απαιτούμενη μόνιμη κατοικία των δύο στρατιωτικών στη γείτονα στην οποία θα μπορούσαν να διαμείνουν έως και την απαγγελία του κατηγορητηρίου.

Διαβάστε ακόμη: Με πενταετή φυλάκιση απειλούν οι Τούρκοι τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Την ώρα, πάντως, που γινόταν γνωστό την Τρίτη η απόρριψη του νέου αιτήματος αποφυλάκισής τους, το πρακτορείο Anadolu μετέδιδε ένα «μαύρο» σενάριο, βάσει του οποίου οι Έλληνες στρατιωτικοί κινδυνεύουν με 5ετή φυλάκιση,

«Υπάρχει αδιάσειστη απόδειξη ότι το έγκλημα έχει διαπραχθεί απ' τους υπόπτους και η προβλεπόμενη ποινή για την πράξη είναι πέντε χρόνια φυλάκιση», μεταδίδει το πρακτορείο επικαλούμενο δικαστική πηγή.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι βέβαια πως το «έγκλημα» δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες στους δύο στρατιωτικούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top