Χάος στους δρόμους – Κολλημένοι στην κίνηση οδηγοί

Τρία τροχαία μέσα σε λίγη ώρα

Χάος στους δρόμους

Απελπιστική είναι η κατάσταση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από το μποτιλιάρισμα που έχει σημειωθεί με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται σημειωτόν.

Αιτία αφενός η ώρα αιχμής, καθώς οι περισσότεροι πηγαίνουν στις δουλειές τους, αλλά και τρία τροχαία που σημειώθηκαν μέσα σε λίγη ώρα.

Το πρώτο έγινε στην οδό Μικράς Ασίας, στο ύψος του παλιού Κεράνη στον Πειραιά, όταν φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Εθνικής οδού από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι την έξοδο του Κηφισού.

Τροχαίο είχαμε και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Φλοίσβου με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές από το Ελληνικό μέχρι το ΣΕΦ, ενώ προβλήματα υπήρχαν και στην κάθοδο της Συγγρού από το ύψος της Αμφιθέας.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με το δελτίο της τροχαίας σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από τη Γέφυρα της Λυκόβρυσης έως τις Τρεις Γέφυρες, στη λεωφόρο Κηφισού από την Ιερά Οδό έως την Αχαρνών και από την Πέτρου Ράλλη έως την έξοδο του Κηφισού.

Σημειωτόν πραγματοποιείται η κίνηση των αυτοκινήτων από την Κατεχάκη έως την Φιλοθέη, και στη λεωφόρο Συγγρού από το Ωνάσσειο έως το Δέλτα Φαλήρου.

Προβλήματα παρουσιάζονται τέλος στη λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα από την Αλίμου έως το Καραϊσκάκη και από τον Άγιο Κοσμά έως την Αλίμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top