Δημοσκόπηση Pulse: Λάθος κυβερνητικούς χειρισμούς βλέπουν οι πολίτες στην υπόθεση των δύο στρατιωτικών

Μεγάλης σημασίας κρίνουν το θέμα της κράτησής τους

Δημοσκόπηση Pulse για σύλληψη 2 στρατιωτικών

Η σύλληψη και η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης ανάγεται σε μείζον θέμα για τους πολίτες, όπως δείχνει δημοσκόπηση της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η πλειοψηφία των πολιτών αποδοκιμάζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην κρίσιμη αυτή υπόθεση.

Το 51% αξιολογεί «αρνητικά» ή «μάλλον αρνητικά» τους κυβερνητικούς χειρισμούς και μόνο το 32% θεωρεί ότι αυτές είναι «θετικές» ή «μάλλον θετικές».

Επίσης, οχτώ στους δέκα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα των δύο στρατιωτικών και το 62% θεωρεί ότι η υπόθεση της κράτησής τους είναι πολύ σημαντική.

Μόλις το 3% απαντά ότι το θέμα είναι ελάχιστα ή λίγο σημαντικό, ενώ ενδιαφέρον έχει το στοιχείο ότι από τους πολίτες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, το 79% κρίνει ότι το θέμα της κράτησης των δύο στρατιωτών είναι πολύ σημαντικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top