«Καθαρά» τα τηλέφωνα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τους Τούρκους

Η Άγκυρα «ονειρεύεται» παζάρια και ανταλλάγματα στη ΑΟΖ – Έχει βάλει στο μάτι τους υδρογονάνθρακες

Παιχνίδια με το επισκεπτήριο των γονιών των δύο στρατιωτικών παίζουν οι Τούρκοι παρότι τα κινητά τηλέφωνα του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του Λοχία Κούκλατζη βγήκαν καθαρά.

«Αρκεί να σας πω τρεις σωματικούς ελέγχους  σε τρία σημεία σωματικό έλεγχο, σε τρία σημεία όχι σε ένα. Ηλεκτρονικά συστήματα με κόρες ματιών όπως  είναι στα έργα τα κατασκοπικά» δήλωσε στο Star ο πατέρας του Ανθυπολοχαγού Μητρετώδη.

Οι Τούρκοι παίζουν με τον πόνο των γονιών των δυο στρατιωτικών, καθώς ανέβαλαν για την μεθεπόμενη Παρασκευή το επισκεπτήριο και υπέβαλαν τους γονείς σε ελέγχους που θυμίζουν κατασκοπευτική ταινία αν και στα κινητά των δυο παιδιών δε βρήκαν τίποτα μεμπτό.

«Ασφαλώς όταν μιλούσαμε για κατασκοπεία σε εισαγωγικά είναι διαφορετική αντιμετώπιση. Τώρα πάμε σε άλλο πλαίσιο», πρόσθεσε ο πατέρας του Ανθυπολοχαγού Μητρετώδη.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ»  ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΟΖ

 

Το μαράζι των Τούρκων είναι να βάλουν χέρι στους υδρογονάνθρακες αλλα ο τσαμπουκάς τους σκοντάφτει σε Ηνωμένες Πολιτείες και Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star σκαρφίστηκαν ένα νέο ανατολίτικο παζάρι:  Με αντάλλαγμα τους δυο να δεχθεί η Ελλάδα να μπουν στο παιχνίδι των κοιτασμάτων στην ΑΟΖ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top