Στην αστυνομία εμφανίστηκε ο αστυνομικός συνοδός του Ιβάν Σαββίδη

Περίμενε να παρέλθει το αυτόφωρο

Στην αστυνομία ο αστυνομικός συνοδός του Σαββίδη

Στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο υπαρχιφύλακας – συνοδός αστυνομικός του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε μπει μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο υπαρχιφύλακας, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα είχε εξαφανιστεί και εμφανίστηκε μετά από τη παρέλευση του αυτοφώρου, με τη δικογραφία να έχει διαβιβαστεί αμελλητί στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Ο αστυνομικός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την υπηρεσιακή του συμπεριφορά, να περιγράψει τα γεγονότα κι αν είχε ενημερωθεί για τις αναζητήσεις σε βάρος του.

Το σημαντικότερο όμως που θα κληθεί να απαντήσει είναι γιατί δεν συνέλαβε τον Ιβάν Σαββίδη όταν διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω του όπλο, γιατί δεν ενημέρωσε τους ανωτέρους του και γιατί εξαφανίστηκε.

Για τις ενέργειές του έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα και θα εξεταστεί αν θα παραμείνει στη φύλαξη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ή θα μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top