Ξέσπασε στον Φ. Κουβέλη η μητέρα του λοχία Κούκλατζη: «Αν ήταν δικό σας παιδί τι παραπάνω θα κάνατε»;

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για να επιστρέψουν οι στρατιωτικοί

Με τους γονείς του ανθυπολοχαγού Α. Μητρετώδη και του λοχία Δ. Κούκλατζη συναντήθηκε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φ. Κουβέλης στην Ορεστιάδα.

Εκεί ο κ. Κουβέλης τους διαβεβαίωσε ότι από πλευράς Πολιτείας και Στρατού καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί που συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου στις Καστανιές, στα σύνορα με την Τουρκία.

«Είναι συνεχής η προσπάθειά μας  σε πολλά και πολλαπλά επίπεδα προκειμένου τα παιδιά μας τα παιδιά σας,  τα στελέχη μας να γυρίσουν γρήγορα στην πατρίδα μας», είπε ο κ. Κουβέλης στους γονείς που αγωνιούν για την τύχη των παιδιών τους και πρόσθεσε:

«Θέλω να σας βεβαιώσω ότι είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς πονάτε, όλοι πονάμε για την υπόθεση αυτή, πολύ περισσότερο εσείς, αλλά η διαβεβαίωσή μας νομίζω ότι πρέπει να είναι δεδομένη προς εσάς. Ό,τι είναι δυνατόν το κάνουμε και να είστε βέβαιοι ότι ο κάνουμε και επίμονα και σύντομα. Οι προσπάθειες γίνονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο  και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών».

Εκείνη τη στιγμή όμως η μητέρα του λοχία Κούκλατζη δεν άντεξε και με έκδηλη την αγωνία στη φωνή της απευθύνθηκε στον υπουργό και του είπε:

«Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε»;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top