Κηφισιά: ΤΟ STAR εντοπίζει και καταγράφει παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

Σωρεία παραβάσεων στάθμευσης

Η κάμερα του STAR  βρέθηκε σε διάφορα σημεία της Κηφισιάς, όπου καταγράφει σωρεία παραβάσεων στάθμευσης. Το παράδοξο ειναι πως κανείς δεν δέχεται την προβλεπόμενη κλήση.

Στη συμβολή Κασσαβέτη και Κηφισίας η στάση και η στάθμευση απαγορεύονται, αυτό όμως δεν πτοεί τους 5 οδηγούς που έχουν παρκάρει εκεί τα οχήματα τους, με αποτέλεσμα να επιβληθεί 40 ευρώ πρόστιμο στον καθένα, δηλαδή συνολικά 200 ευρώ.

Στο κέντρο της Κηφισιάς οδηγός αποφάσισε να σταθμεύσει το αυτοκινητο του πάνω σε διάβαση πεζών, αν είχε περάσει τροχονόμος να του κόψει κληση θα έπρεπε να πληρώσει 80 ευρώ.

Τροχαία δεν πέρασε, ο οδηγός έφυγε και ήρθε καινούργιος. Ούτε αυτή τη φορά κλήση. Άλλα 80 ευρώ χαμένα για τον Δήμο Κηφισιάς.

Στην οδό Κυριαζή, διπλοπαρκάρισμένο όχημα, χωρίς φυσικα να έχει πέσει η καμπάνα των 40 ευρώ. Στην μητροπολίτου Ιακώβου και Κηφισίας γωνία, το πεζοδρόμιο έχει γίνει πάρκινγκ για 5 αυτοκίνητα. Το σύνολο των προστίμων και για τα 5 αυτοκίνητα, 200 ευρώ. 

 Η ώρα είναι 12 και στην όδο Ζηρίνη οδηγός  έχει σταθμεύσει μπροστά σε 2 καδους απρριμάτων. Εάν υπήρχε τροχονόμος γι'αυτή την παράβαση θα έπρεπε να κόψει κλήση 150 ευρώ. 

Στην οδό Λεβίδου υπάρχει ράμπα για άτομα με αναπηρία και διάβαση πεζών και οδηγός  οχήματος αποφάσισε να σταθμέυσει πάνω και στα δύο. Θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμό 230 ευρώ.

Στη γωνία Μυρσίνης και Λεβίδου στην Κηφισιά, όχημα παρκαρισμένο πάνω στη στροφή και πάνω στο πεζοδρόμιο. Το πρόστιμο είναι 80 ευρώ.

Επίσης στον πιο κεντρικό δρόμο της νέας Κηφισιάς στην Ιλισίων, 9 αυτοκίνητα είναι παρακαρισμένα στη νησίδα.

Σε 3 ώρες ρεπορταζ καταγράψαμε παραβασεις 1.740 ευρω. Χρήματα που θα είχε εισπράξει ο Δήμος Κηφισιάς αν είχε περάσει είτε δημοτική αστυνομία, ειτε τροχονόμοι να γράψουν τους παραβάτες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top