Πατέρας ανθυπολοχαγού Μητρετώδη: «Περιμένουμε επιτέλους μια λύση»

Την επόμενη Δευτέρα θα πάνε πάλι στην Ανδριανούπολη

Λύση στην υπόθεση αιχμαλωσίας του γιου του Άγγελου Μητρετώδη ζήτησε μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πατέρας του Νίκος, τονίζοντας ότι οι οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτών περιμένουν μια λύση.

«Είδαμε τα παιδιά, είναι καλά, τους έχουν φερθεί καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γενικά για το απεριόριστο ενδιαφέρον που δείχνει για τα παιδιά, που δεν είναι απλά παιδιά μας, είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και περιμένουμε λύση επιτέλους, που είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα», είπε ο πατέρας του Έλληνα ανθυπολοχαγού και πρόσθεσε:

«Το ηθικό τους ήταν καλό, είμαστε περήφανοι για το υψηλό ηθικό που διαθέτουν, δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία».

Όπως, επεσήμανε η κατάσταση τόσο για την οικογένειά του, όσο και για την οικογένεια του λοχία Δ. Κούκλατζη είναι πολύ δύσκολη.

«Τώρα είμαστε σε αναμονή, η οποία είναι και ψυχοφθόρα, ενώ δεν υπάρχει καν κατηγορητήριο. Αυτό που ενδέχεται να απαγγελθεί είναι "απόπειρα εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή"», τόνισε, βάσει των πληροφοριών που του έδωσαν οι δύο δικηγόροι των στρατιωτικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top