Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών των Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο – «Περιμένουμε το αποτέλεσμα της δίκης»

«Δεν έχουμε άλλη πληροφόρηση – Ελπίζουμε για το καλύτερο»

Κόκκινο έχει «χτυπήσει» η αγωνία των συγγενών των δυο Ελλήνων αξιωματικών που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη από τουρκική περίπολο στον Έβρο, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην Τουρκία.

Σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί, οι οικογένειες των δυο στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, πέρασαν τα σύνορα σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές ώστε να δουν σε επισκεπτήριο τα παιδιά τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρίσιμη μέρα για την τύχη των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο – Αποφασίζει το δικαστήριο

Ωστόσο δεν θα παρευρεθούν στη δίκη, η οποία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», συγγενής ενός από τους δυο Έλληνες αξιωματικούς που έχουν συλληφθεί από τους Τούρκους, δεν έκρυψε ότι οι οικογένειές τους αγωνιούν για την έκβαση της δίκης:

«Εμείς σαν συγγενείς δεν έχουμε κανένα νεότερο, καμία πληροφορία. Η αγωνία μας είναι στο αποκορύφωμά της. Έχουμε εξοπλιστεί με ψυχραιμία και υπομονή. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της δίκης. Ευχόμαστε για το καλύτερο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Πολιτεία η οποία συμπαραστέκεται στα παιδιά και τους γονείς. Ελπίζουμε για το καλύτερο» δήλωσε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top