Ατελείωτο καθημερινά το μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού

Είναι ένας μόνιμος βράχνας για τους οδηγούς όμως κανείς δεν ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα

Αυτοκίνητα ακινητοποιημένα στην αριστερή λωρίδα για δεκάδες μέτρα.  «Δρόμος παρκινγκ»  από την κίνηση,. Είναι ένας καθημερινός εφιάλτης που ζουν όσοι αναγκάζονται να μπουν στη λεωφόρο Κηφισού για να πάνε στη δουλειά τους.

Είναι ένας μόνιμος βράχνας για τους οδηγούς  όμως κανείς δεν ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα. Σε πολλά σημεία οι λωρίδες κυκλοφορίας μειώνονται ξαφνικά δημιουργώντας μποτιλιάρισμα ενώ οι παράπλευροι δρόμοι φρακάρουν από τα παρκαρισμένα, και μπλοκάρουν τον αυτοκινητόδρομο. Τροχαία όμως πουθενά.

Ο πρόεδρος συλλόγου Ελλήνων συγκοινωνιολόγων Κώστας Κεπαπτσόγλου σε δηλώσεις του τονίζει πως: «Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση η οποία προφανώς δε μπορεί να εξυπηρετηθεί από έναν παράπλευρο δρόμο. Η τροχαία θα μπορούσε να το λύσει αυτό; θα μπορούσε ενδεχομένως να ελέγξει τη ζήτηση, δηλαδή τη στάθμευση»

Ένα σημείο όπου πολύ συχνά δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι η έξοδος για Φιλαδέλφεια όπου ο δρόμος   μετατρέπεται σε χωνί. Έτσι οι οδηγοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακόμα και όταν η κυκλοφορία στον Κηφισό διεξάγεται σε καλούς ρυθμούς.

Σε πολλές περιπτώσεις  οι οδηγοί μπαίνουν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να αποφύγουν την κίνηση. Έτσι τα πάντα ακινητοποιούνται,  όταν σημειωθεί κάποιο ατύχημα η κάποια βλάβη σε αυτοκίνητο.

Κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα στην περιοχή στο  ποτάμι

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top