Ανοίγει και πάλι ο φάκελος Παντελίδη μετά από εισαγγελική παρέμβαση

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς προχωρά και σε μια αποκάλυψη που αναμένεται να θέσει την υπόθεση σε νέα βάση

Δύο χρόνια από την συμπλήρωση του τραγικού δυστυχήματος, του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη η υπόθεση έρχεται και πάλι στην δημοσιότητα, μετά από προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο για το ποιος οδηγούσε το  αυτοκίνητο.

«Εγείρονται πράγματι σοβαρά ερωτήματα για την περεταίρω διερεύνηση του ερωτήματος ποιος τέλος πάντων ήταν στην θέση του οδηγού κατά την στιγμή του συμβάντος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο φάκελος ανοίγει ξανά καθώς ανατέθηκε πλέον στον εισαγγελέα Εφετών, Σοφοκλή Λογοθέτη, ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτιάσεις της οικογένειας του Παντελίδη.

Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν πως η υπόθεση ενδέχεται να λάβει άλλη τροπή ως προς το σκέλος της έρευνας, προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα  στοιχεία για το τι συνέβη.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς προχωρά και σε μια αποκάλυψη που αναμένεται να θέσει την υπόθεση σε νέα βάση.

Ο Παντελίδης θα ζούσε αν υπήρχαν κατάλληλες μπάρες στο δρόμο

 

«Τεράστιες ευθύνες φέρνει και η πολιτεία γιατί στο επικίνδυνο εκείνο σημείο του δρόμου δεν είχαν τοποθετηθεί τα κατάλληλα μεταλλικά στηθαία μπάρες ασφαλείας εθνικών οδών ή συστήματα αναχαίτισης  και σε αυτή την περίπτωση δεν θα είχε εμβολιστεί σε καμία απολύτως περίπτωση το όχημα, μπορεί να είχαμε κάποιον ελαφρύ τραυματισμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε τον βαρύ θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Η πλευρά της οικογένειας  ζητά πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και  σημειώνει τις ελλείψεις που υπάρχουν στο φάκελο αλλά και τις αντιφάσεις που υπάρχουν ώστε να μην δικαιολογούν να μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top