Μπαράζ διαρρήξεων στα Ζαγοροχώρια - Πεινασμένοι κλέφτες διέρρηξαν έξι σπίτια και στο τέλος τηγάνισαν και πατάτες

Στο στόχαστρο των κακοποιών βρέθηκαν κυρίως εξοχικές κατοικίες των οποίων οι ιδιοκτήτες έλειπαν

Πεινασμένοι είναι οι διαρρήκτες που έφτασαν στα όμορφα Ζαγοροχώρια. Όχι μόνο διέρρηξαν έξι κατοικίες, στο τέλος τηγάνισαν και πατάτες.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας πέτρας Ζαγορίου  Κωνσταντίνος Παπαγιάννης  μιλώντας τόνισε πως : «Ήρθαν εδώ έβγαλαν το τζάμι αυτό  αυτό το τζάμι που βλέπουμε. Το άφησαν εδώ κάτω και μετά. Να ορίστε. Ανοίγεις και μπαίνεις . Άνοιξαν εδώ πέταξαν αυτά κάτω όπως βλέπετε τα μηχανήματα δεν τα πείραξαν».

Αρχικά οι κάτοικοι είχαν εντοπίσει μόνο μια διάρρηξη σε  σπίτι κοντά στην είσοδο του χωριού.  Μετά από μια ολονύχτια περιπολία όμως ανακάλυψαν ότι οι δράστες παραβίασαν συνολικά έξι σπίτια, την αίθουσα εκδηλώσεων,το ιατρείο, και το κοινοτικό γραφείο 

Οι άγνωστοι δράστες αρχικά έσπασαν το ξύλινο πατζούρι με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο στη συνέχεια το τζάμι από το παράθυρο και με ευκολία μπήκαν μέσα στο χώρο.

Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι κάτοικοι στην Πέτρα Ζαγορίου

 

Στο στόχαστρο των κακοποιών βρέθηκαν κυρίως εξοχικές κατοικίες των οποίων οι ιδιοκτήτες έλειπαν. Ωστόσο οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Ένας ιδιοκτήτης καφενείου τονίζει πως "όλοι οι κάτοικοι πιστεύω δεν κοιμάται κανένας και ο πρόεδρος περιπολίες  όλη τη νύχτα, τι να κάνουμε..."

 

 Οι διαρρήκτες έκατσαν και μαγείρεψαν τηγανητές

 

Όπως όλα δείχνουν οι διαρρήκτες  ήταν και πεινασμένοι. Σ το σπίτι αφού έσπασαν το παράθυρο και μπήκαν στην κουζίνα άνοιξαν τα ντουλάπια και βρήκαν πατάτες τις οποίες και τηγάνισαν. Οι ιδιοκτήτες βρήκαν κατσαρόλες, τηγάνια πιάτα πάνω στο τραπέζι με υπολείμματα τροφών αλλά και τενεκεδάκια από μπύρες και αναψυκτικά

Σύμφωνα με τους κατοίκους σε κάποια σπίτια έκατσαν ακόμα και για να κοιμηθούν. Οι αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τους.. πεινασμένους διαρρήκτες

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top