Iδιοκτήτης ταβέρνας που έκανε ρευματοκολοπή πυροβόλησε τους τεχνικούς όταν πήγαν να του κόψουν το ρεύμα

Οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορώνα-γράμματα

Κορώνα γράμματα παίζουν τη ζωή τους οι τεχνικοί της ΔΕΗ και όχι λόγω της ηλεκτροπληξίας.

Όπως θα δείτε και στο video, ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας άνοιξε πυρ εναντίον τους. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας σύμφωνα με τις καταγγελίες, έκανε ρευματοκλοπή. Όταν είδε όμως μπροστά του τους τεχνικούς  ... αφήνιασε! 

«Χωρις ακόμα να προλάβω να του πω κουβέντα μου επιτέθηκε, στο πρόσωπο. Τον απέφυγα και μου έσπασε τα γυαλιά μόνο, και μετά είπε τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω και μπήκε μέσα πήρε το όπλο και πυροβόλησε το όχημα, σαράντα πόντους πίσω από τη θέση του οδηγού», δήλωσε στο Star ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος, εναερίτης τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος καθημερινά ξυπνάει με το φόβο για το τι θα αντιμετωπίσει πηγαίνοντας στη δουλειά.

(Τα σκάγια μετά την επίθεση στο όχημα)

Πίσω από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς κρύβονται άλλα τόσα:

«Μας έχουν επιτεθεί κι άλλες φορές ενώ έχουμε δεχθεί σε οχήματα και υβριστικές κουβέντες».

Για τους τεχνικούς μέχρι τώρα οι δυο μεγαλύτεροι φόβοι ήταν η ηλεκτροπληξία και ο κίνδυνος πτώσης, καθώς ο γερανός μπορεί να τους ανεβάσει ακόμα και στα 12 μέτρα. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα εκείνο που τους τρομοκρατεί περισσότερο είναι το ενδεχόμενο να τους επιτεθούν την ώρα που κάνουν τη δουλειά τους.

ΧΑΛΚΙΔΑ:ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

 

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στη Χαλκίδα. Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στο συνεργείο που πήγε να κοψει την παροχή σε διαπιστωμένη ρευματοκλοπή:

«Ξαφνικά εμφανίστηκε ο τύπος, με ένα στιλέτο τρυπάει τα τέσσερα λάστιχα και κατευθύνεται προς εμένα λέγοντας μου “θα σου ρίξω είκοσι μαχαιριές”» δήλωσε ο Δήμος Κόρδης, τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με την ένωση τεχνικών της ΔΕΗ τον τελευταίο χρόνο έχουν σημειωθεί πάνω από 150 επιθέσεις σε συνέργεια της επιχείρησης.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top