Δάσκαλος δημοτικού σχολείου στη Φυλή χαστούκισε μαθητή και του άνοιξε τη μύτη για μια άγνωστη λέξη

Τι καταγγέλλει στο Star η μητέρα του 12χρονου – «Το πήραμε με πρησμένο μάγουλο το παιδί»

Ανάστατοι είναι οι γονείς στο δημοτικό σχολείο Φυλής από τη βάναυση συμπεριφορά δασκάλου, ο οποίος όπως καταγγέλλει μητέρα χαστούκισε 12xχρονο μαθητή επειδή έγραψε λάθος μια λέξη, με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε αποκλειστικά στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, λέγοντας πως:

«Τον έπιασε από τον λαιμό, σφιχτά, γιατί τα χέρια του ήταν πάνω στο λαιμό του, του έχωσε χαστούκι, άνοιξε η μύτη του, έτρεχε η μύτη του και του λέγε: “Δεν πειράζει θα γίνεις και αιμοδότης!”»

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο δάσκαλος σήκωσε μαθητή της έκτης τάξης να γράψει μια άγνωστη λέξη στον πίνακα. Το παιδάκι δεν την ήξερε και τότε εξαγριωμένος ο δάσκαλος χειροδίκησε εναντίον του, μπροστά στα μάτια των συμμαθητών.

«Ήταν μια άγνωστη λέξη: "σχίνα;" "σκίνα;" μου λέει την ξέρεις μαμά, του λέω: "Όχι παιδί μου, που να την ξέρω..." Δεν την έγραφε σωστά και τον βούτηξε από το λαιμό, τον σήκωσε ν΄αλλάξει καρέκλα, δεν ξέρω με βία και του έχωσε τη σφαλιάρα και άνοιξε η μύτη του, το παιδί το πήραμε με πρησμένο μάγουλο...» πρόσθεσε η μητέρα του 12χρονου.

«Από τη μεριά μας έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Για το θέμα έχει επιληφθεί η καθ΄ύλην αρμόδια υπηρεσία, η διεύθυνση πρωτοβάθμια εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής» τόνισε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Φυλής.

Οι γονείς του 12χρονου αγοριού πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top