Κέρκυρα: 30χρονος μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο 50χρονο και μετά βίασε την 29χρονη σύντροφό του

Δε μπορούσε να δεχτεί ότι η νεαρή γυναίκα τον εγκατέλειψε για άλλον άνδρα - Νέα ενημέρωση: 22:21

Αιματηρό περιστατικό για λόγους ερωτικής αντιζηλίας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κέρκυρα.

Όπως μεταδίδει το corfunews, ένας 30χρονος Πακιστανός επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο σε 50χρονο Βρετανό, μόνιμο κάτοικο του νησιού στην περιοχή Άνω Κορακιάνα, καταφέρνοντάς του τρεις μαχαιριές, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος Πακιστανός χτύπησε και βίασε την 29χρονη σύντροφο του 50χρονου -επίσης από τη Βρετανία- με την οποία φέρεται στο παρελθόν να διατηρούσε δεσμό.

Σύμφωνα με το corfunews, δε μπορούσε να δεχτεί ότι η πρώην φίλη του τον είχε εγκαταλείψει για τον 50χρονο Βρετανό.

Μετά το περιστατικό, ο Πακιστανός εξαφανίστηκε ενώ ο 50χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Κέρκυρας μαζί με την 29χρονη σύντροφό του, η οποία έφερε από την επίθεση  πολλαπλούς μώλωπες και εκδορές.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ

 

Με ανακοίνωσή της, η αστυνομία της Κέρκυρας έδωσε πληροφορίες για το αιματηρό επεισόδιο:

«Συνελήφθη, σήμερα (Δευτέρα 12.02.2018) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, ύστερα από εκτεταμένη κινητοποίηση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό και παράνομη οπλοχρησία.  Ειδικότερα, χθες (Κυριακή 11.02.2018) ο 30χρονος, στην Κάτω Κορακιάνα Κέρκυρας, υστέρα από διαπληκτισμό με 50χρονο υπήκοο Μ. Βρετανίας, τον τραυμάτισε στην περιοχή της κοιλίας με μαχαίρι και στη συνέχεια με τη χρήση βίας εξανάγκασε σε συνουσία 29χρονη επίσης υπήκοο Μ. Βρετανίας, σύνοικο του 50χρονου.   Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ ο 50χρονος και η 29χρονη μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου και νοσηλεύονται».

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top