Θάνατος Λαγούδη: Καταθέτει μηνυτήρια αναφορά η οικογένειά της – Τι τους εξόργισε

Θρίλερ με το κινητό και το Viber της 44χρονης – Θα το ερευνήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Νέα ενημέρωση: 21:11

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία πριν από ένα μήνα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Την ώρα που οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση-μυστήριο αναζητώντας απάντηση στο ερώτημα αν η 44χρονη δολοφονήθηκε ή αυτοκτόνησε, η οικογένειά της ετοιμάζει μηνυτήρια αναφορά εναντίον site που ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε επειδή είχε σχέση/δραστηριότητα με τοκογλυφίες.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», «ένα site που ασχολείται με τον θάνατο της Ειρήνης και προσπαθεί να βοηθήσει στη διερεύνηση των αιτίων «διαπιστώσαμε κάποια σχόλια υποτιμητικά, προσβλητικά, απαξιωτικά για τη μνήμη της Ειρήνης. Η εντολή που έχω από την οικογένεια είναι να ετοιμάσω μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσω τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών ή Πειραιώς (…) Είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ειρήνη δολοφονήθηκε επειδή είχε σχέση/δραστηριότητα με τοκογλυφίες. Είναι προφανές ότι αν και εφόσον υπάρχουν οικονομικές δοσοληψίες και εμπλοκές, η Ειρήνη θα είναι θύμα αυτής της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eξέλιξη-σοκ για την 44χρονη Ειρήνη: Άνοιξαν το Viber της και μάλιστα άλλαξαν τη φωτογραφία της

Ποιοι ενεργοποίησαν το Viber της Ειρήνης; Τι μπορεί να έχει συμβεί με το κινητό της 44χρονης;

Νέα μαρτυρία φωτιά για τη 44χρονη Ειρήνη! Δύο άνδρες ήταν δίπλα από το αυτοκίνητό της και πέταξαν κάτι στη λίμνη

Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ VIBER ΤΗΣ

 

Όπως είπε ο κος Ταουξής, «τις επόμενες ημέρες θα πάμε στη ΓΑΔΑ, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» προκειμένου να δοθεί μια εμπεριστατωμένη τεχνικά, επιστημονικά και ερευνητικά απάντηση για το τι έχει συμβεί με το κινητό της 44χρονης.

Θυμίζουμε, πως την περασμένη Τρίτη τρομαγμένος και έκπληκτος ο αδερφός της 44χρονης, Γιώργος Λαγούδης, διαπίστωσε πως το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης, είναι ανοιχτό, εκπέμπει και το Viber με το οποίο είναι συνδεδεμένο, είναι σε λειτουργία.

Την επόμενη ημέρα, το κινητό όχι μόνο εξακολουθούσε να είναι ενεργοποιημένο αλλά είχε αλλάξει και η φώτο προφίλ της 44χρονης Ειρήνης. Στη θέση της μπήκε μια άλλη φωτογραφία που είναι από πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο της Ειρήνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, το κινητό το έχει κάποιος από τον περίγυρο της Ειρήνης.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top