Η γραφειοκρατία εμπόδιο στη σωτηρία ενός παιδιού

Μυστηριώδη επίθεση καταγγέλλει η οικογένεια

Ο Παναγιωτάκης από τη Λιβαδειά είναι 7 χρόνων. Πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου και δίνει μάχη για να κερδίσει το δικαίωμα στη ζωή. Όμως η αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία δυσκολεύει την πορεία του προς τη σωτηρία.

Ο μικρός Παναγιώτης δίνει μάχη για να σωθεί - Η επιστολή του πατέρα του στον Πρωθυπουργό

Η μητέρα του Παναγιώτη που έκλεισε τα 7 του χρόνια και έχει κάνει ήδη τον μισό δρόμο, για ν΄αφήσει πίσω του τον εφιάλτη της πάθησής του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Αυτό που μένει είναι να μεταβεί στην Αμερική για να κάνει ένα ειδικό εμβόλιο, ο ασφαλιστικός του φορέας όμως πιασμένος στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν του καλύπτει τα έξοδα.

«Παρακαλώ για άλλη μια φορά τους Έλληνες από το υστέρημά τους, παρόλο που βρισκόμαστε σε τόσο τραγικές συνθήκες στην Ελλάδα, γι’ άλλη μια φορά ό,τι μπορούν να κάνουν δυστυχώς να βοηθήσουν τον Παναγιωτάκη μας να πάρει το εισιτήριο στην ελπίδα για τη ζωή»

Μυστηριώδη επίθεση καταγγέλλει η οικογένεια

Την ίδια ώρα η μητέρα του Παναγιώτη αποκάλυψε στην εκπομπή μια πολύ παράξενη ιστορία σχετική με τα οχήματα της οικογένειας.

« Ήταν δύο κουκουλοφόροι με ρόπαλα, έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω τι να πω; Είναι τυχαίο; αναρωτιόμαστε. Μήπως κρύβονται κάποια άλλα συμφέροντα να μην πάει το παιδί στην Αμερική».

Το ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας του Παναγιώτη είναι 215.000 δολάρια.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top