Συνέδρια με call girls και κρυφές κάμερες για τους «εκλεκτούς» των φαρμακοβιομηχανιών

Μ’ αυτόν τον τρόπο κρατούσαν "ομήρους" τους γιατρού κι ήλεγχαν κάθε κίνησή τους

Φαρμακευτικοί κολοσσοί εξασφαλίζουν αρκετές φορές call girls κατά τη διάρκεια ιατρικών συνεδρίων. Πρόκειται για εκπαιδευμένα κορίτσια που καταγράφουν τα ερωτικά παιχνίδια με τους . Μ’ αυτόν τον τρόπο, οι φαρμακοβιομηχανίες κρατούσαν "ομήρους" τους γιατρούς κι ήλεγχαν κάθε κίνησή τους. 

-ΠΕΛΑΤΗΣ: Ετοιμάζω ένα συνέδριο σε 15 ημέρες, το οποίο θα είναι ιατρικό. Επειδή θα θέλαμε να έχουν μια πιο... ευχάριστη διαμονή οι γιατροί, υπάρχει η δυνατότητα κάποιας συνοδείας, κάποιων κοριτσιών από εσάς;

-ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ CALL GIRLS: Ναι βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα. Οι τιμές είναι από 100-120 ευρώ για τις Ελληνίδες που έχουμε στο γραφείο μας... και έως 140 ευρώ για τις Ρωσίδες συνοδούς.

-ΠΕΛΑΤΗΣ: Αν χρειαστεί να μείνουν κάποιες παραπάνω είναι έξτρα η χρέωση;

- ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ CALL GIRLS: Οι κοπέλες σα συνοδοί πληρώνονται. Με την ώρα τους και ανάλογα με το πόσα άτομα... θα κάνουν ραντεβού.

-ΠΕΛΑΤΗΣ: Αγγλικά με ενδιαφέρει να μιλάνε γιατί στο συνέδριο θα υπάρχουν και κάποιοι ξένοι.

- ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ CALL GIRLS: Αυτό θα το δούμε κι εκείνη την ώρα μη σας αγχώνει!

Τόσο απλά έκλειναν call girls και για τους προνομιούχους γιατρούς-συνεργάτες της Novartis. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα συνέδρια και οι επισκέψεις σε πανάκριβα εστιατόρια και πεντάστερα ξενοδοχεία με sexy συνοδούς αποτελούσαν το ιδανικό δέλεαρ!  

Τους εκβίαζαν με ροζ βίντεο για να μην παρέχουν υπηρεσίες σε άλλες φαρμακευτικές εταιρίες

Όλα γίνονταν βάσει σχεδίου. Οι γυναίκες  αράχνες συνόδευαν τους γιατρούς στα συνέδρια αλλά και στις πολυτελείς σουίτες τους. Κατέγραφαν όμως εν αγνοία τους, το χρόνο που περνούσαν μαζί τους.

Τα κορίτσια είχαν βρει τον τρόπο να βιντεοσκοπούν τους γιατρούς, για λογαριασμό των φαρμακευτικών κολοσσών που πλήρωναν αδρά για τις υπηρεσίες τους! 

Αυτή, για παράδειγμα, είναι μια από τις πολλές ροζ ιστοσελίδες που παρέχουν αιθέριες υπάρξεις σε απαιτητικούς πελάτες. Είναι κοπέλες για όλα τα γούστα και συνοδεύουν άνδρες ακόμα και σε επαγγελματικά ταξίδια, συνέδρια, αλλά και κρουαζιέρες!

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top